TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
μαλλον εσυ οδευεις προς τα εκει >Δεν έχεις δει φως; Στο υπόγειο είσαι κι εσύ;![]()

μαλλον εσυ οδευεις προς τα εκει >Δεν έχεις δει φως; Στο υπόγειο είσαι κι εσύ;![]()
Μπα, τώρα έγινε αδελφός; Κάνατε κόμμα και κλείνετε μαζί κόσμο στο υπόγειο; :Sμαλλον εσυ οδευεις προς τα εκει >μετα τα χθεσινα ρουφιανιλικια που εκανες για τον αδελφο μου τον τζιμμυ
![]()
ετσι ;) κατι θα παρω ειπε και εγωΜπα, τώρα έγινε αδελφός; Κάνατε κόμμα και κλείνετε μαζί κόσμο στο υπόγειο; :S
Έχω βάλει gps στο κινητό που ενοπίζει υπόγεια σε απόσταση 1 χιλιομέτρου, δεν πλησιάζω καν...ετσι ;) κατι θα παρω ειπε και εγω![]()
ειδες πως αλλαζουν τα πραγματα μεχρι προχθες ησουν το δεξι του χερι ;) μκετα τα χθεσινα πας βουρ για την υπογα
![]()
![]()
δεν την γλητωνεις τωρα που πηγε στην ιαπωνια και τελοιοπηοιθηκε δεν μπορεις να του κρυφτης πεταγεται απο εκει που δεν περιμενεις και σε βγαζει νοκ αουτ με 2 κινησειςΈχω βάλει gps στο κινητό που ενοπίζει υπόγεια σε απόσταση 1 χιλιομέτρου, δεν πλησιάζω καν...
Εγώ μπορώ να τον βγάλω νοκ άουτ χωρίς καν να κάνω κίνησηδεν την γλητωνεις τωρα που πηγε στην ιαπωνια και τελοιοπηοιθηκε δεν μπορεις να του κρυφτης πεταγεται απο εκει που δεν περιμενεις και σε βγαζει νοκ αουτ με 2 κινησεις
καλα ασε εκτος απο σαμουραι τελοιοποιηθηκε και νιντζαΕγώ μπορώ να τον βγάλω νοκ άουτ χωρίς καν να κάνω κίνηση![]()
Έχω λύση...καλα ασε εκτος απο σαμουραι τελοιοποιηθηκε και νιντζα
Έχω λύση...
![]()
τωρα που θα δει οτι θελεις να τον δολοφονησεις τι εχεις να παθεις
![]()
![]()
Παγίδα είναι...
re tsimy den anagnvr;izei o ypologiste;iw to kinht;o moy. τι να κάνω?
re tsimy den anagnvr;izei o ypologiste;iw to kinht;o moy. τι να κάνω?![]()
λογικό αφου κινησε συνέχεια για ευνόητους λόγους πάντα. :SΔεν κατεχω
Δεν eχω pc
Μονο mobile![]()