TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
Ε, αφού του αρέσουν τα ταξίδια(travels)εγω φταιωγυρω γυρω απο τα τραβελ πλαν γυρναει
![]()
![]()
ναι και διαλεξε την σωστη εταιρεια travel() planΕ, αφού του αρέσουν τα ταξίδια(travels)![]()
Ειδήσεις θα ακούει μάλλον τον Στραβελάκηναι και διαλεξε την σωστη εταιρεια travel() plan![]()
![]()
του βρηκα τραγουδαρα για τρελλο danceΕιδήσεις θα ακούει μάλλον τον Στραβελάκη![]()
Ενημέρωση λέγεται ;)Ροφιανε :S![]()
να βλεπεις πια ειναι τα φιλαρακια σου ;) την γαμησες σημερα μολις τα παρει γραμμη baros και σια ;) θα φας κραξιμο καργαΡοφιανε :S![]()
Έλα ρε κι έλεγα γιατί δεν μπορώ να ανασάνω...ΝΑΙ ΝΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΒΓΑΛΕ ΜΟΝΟ![]()
![]()
Γράψτε να γεμίσει σχόλια να μην το δεινα βλεπεις πια ειναι τα φιλαρακια σου ;) την γαμησες σημερα μολις τα παρει γραμμη baros και σια ;) θα φας κραξιμο καργα![]()
![]()
μπα θα τα φερνω εγω μπροστα ;) θα σου κανω συνεχεια παραθεσειςΓράψτε να γεμίσει σχόλια να μην το δει![]()
Τώρα ποιος είναι ο "φίλος"; Χαχαχαχα...μπα θα τα φερνω εγω μπροστα ;) θα σου κανω συνεχεια παραθεσεις![]()
![]()
![]()
![]()
εγω θα το κανω αυτο γιατι ειμαι καλος ανθρωπος ;) ενω εσυ εισαι κουκουλοφοροςΤώρα ποιος είναι ο "φίλος"; Χαχαχαχα...
εγω αδελφε μουυυυυυυυυυυυ :S με στεναχωρας παλι :- :'(Τι ροφιανοι που στε πρωινιατικα![]()