baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.959
- Πόντοι
- 6.035
τωρα τη γάμησες ξέρει το τσίμυ και τι οδηγάς. :Sμεγκαν πολυ καλο εγω σχω φορτηγο renault master kai ix renault laguna coupe diesel
τωρα τη γάμησες ξέρει το τσίμυ και τι οδηγάς. :Sμεγκαν πολυ καλο εγω σχω φορτηγο renault master kai ix renault laguna coupe diesel
Ιδεολογικά είσαι μαζί του...ασχετο αυτο δογμα τζιμμυ
ε μα τον παπάρα τα λαγκούνα είναι δέκα ολα και όλα σε όλη την ελλάδα. :S
δεν Μπορεί. Να με πιασει με τον κουβα του η laguna exei175psτου τζιμμυ ο κουβας βγαζει τα μισατωρα τη γάμησες ξέρει το τσίμυ και τι οδηγάς. :S
χονδρο.δεν Μπορεί. Να με πιασει με τον κουβα του η laguna exei175psτου τζιμμυ ο κουβας βγαζει τα μισα
ε μα τον παπάρα τα λαγκούνα είναι δέκα ολα και όλα σε όλη την ελλάδα. :S
τα κουπε ειναι 4 τρια γκρι ενα μαυροε μα τον παπάρα τα λαγκούνα είναι δέκα ολα και όλα σε όλη την ελλάδα. :S
Αρχίζει αναζήτηση σε όλη την Αθήνα...ε μα τον παπάρα τα λαγκούνα είναι δέκα ολα και όλα σε όλη την ελλάδα. :S
δεν Μπορεί. Να με πιασει με τον κουβα του η laguna exei175psτου τζιμμυ ο κουβας βγαζει τα μισα
Πες ότι έχεις το μαύρο να μην το κουράζουμε...τα κουπε ειναι 4 τρια γκρι ενα μαυρο
ρε μπας και εχεις κανένα φίλο που αντιπαθείς και έχει λαγκούνα και πας να του κάνεις κακό? :Sτα κουπε ειναι 4 τρια γκρι ενα μαυρο
θέλεις. Να τα παμεΤι λε ρε
175 ΕΧΩ Κ ΓΩ STO RALLYE MOU
εχεί χτυπήσει ηδη το τσίμυ στα αρχεία της τροχαίας που έχει χακάρει. :SΠες ότι έχεις το μαύρο να μην το κουράζουμε...
σου στελνω και φωτορε μπας και εχεις κανένα φίλο που αντιπαθείς και έχει λαγκούνα και πας να του κάνεις κακό? :S
θα τα πάτε εσυ θα γυρίσεις ομως?θέλεις. Να τα παμε
ρε μπας και εχεις κανένα φίλο που αντιπαθείς και έχει λαγκούνα και πας να του κάνεις κακό? :S
της αδειεςΜε στοιχημα??![]()
θα ποντάρει να ζήσει.Με στοιχημα??![]()