st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.426
- Πόντοι
- 366
τι μουσικη σαικεντελικ τρανςΔσν τραγουδω
Μονο dj set
τι μουσικη σαικεντελικ τρανςΔσν τραγουδω
Μονο dj set
τι μουσικη σαικεντελικ τρανς
τι μουσικη σαικεντελικ [size=35pt]τρανς[/size]
επ[size=35pt]E ναι[/size]
tsimako des pm
τσιμακο, κι επειδη είσαι τσιφτης, θα σου πω καποια "μυστικα" για την τεχνικη "βλεμμα καρχαρια"!
(αν και υποπιπτω σε ηθικο ατοπημα, καθοτι παραθετω αποσπασμα απο προσωπικες συνομιλιες με τον βιρτουόζο της τεχνικης αυτης)
Παραθετω αυτολεξει τα λογια του μεγαλου αυτου μυστη και αιωνιου μουνο-κυνηγου:
"Εισαι αρκετα ανεκφραστος; Πρεπει ολο το προσωπο να ειναι παγωμενο. Οι περισσοτεροι γουρλωνουν τα ματια και κουνανε το κεφαλι προς τα μπροστα. Θελει λιγο ναρκισιστικη νοοτροπια για να το πετυχεις. Να εχεις τεραστια σιγουρια στον εαυτο σου, οπως εχουν οι ωραιες γυναικες."
το παραπανω σε συνδιασμο με την τεχνικη "καλτσα-φυρικι" θα σε κανουν αχτυπητο καμακι
τις ευχαριστιες σας μετα...
kala εισαι.Εγω παω δουλεια στις 2 αλλα σημερα και αυριο τρεχω για μαλακιες
αθηναιε μεγαλο ταμπου το τατου στο Τζαπαν...νο public bath,no public πισινα κ ετσι...το εχουν ταυτισμενο με το οργκαναις κραιμ ναουμ.να ξεςΚαλημερες
αθηναιε μεγαλο ταμπου το τατου στο Τζαπαν...νο public bath,no public πισινα κ ετσι...το εχουν ταυτισμενο με το οργκαναις κραιμ ναουμ.να ξες
τσιμι καλημερα
τπτ τσιμαρα δεν πολυ εχω ορεξη σημερα,περασα γκεστ για μια καλημερα απο το μελι...Τι λεει??
τπτ τσιμαρα δεν πολυ εχω ορεξη σημερα,περασα γκεστ για μια καλημερα απο το μελι...
τα χω βαρεθει ολα τσιμι...κ τις γιορτες κ τι ς αργιες κ το σαι κ ολα...Γαμω τις γιορτες μεσα >
Κι εμάς; :-(τα χω βαρεθει ολα τσιμι...κ τις γιορτες κ τι ς αργιες κ το σαι κ ολα...
οχι Λιακο εσας,Κι εμάς; :-(
οχι Λιακο εσας,