jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Έναν Τζιμιμή έχουμε. Χαλάλι του.
Με συγκινησατε κυριακατικα
Έναν Τζιμιμή έχουμε. Χαλάλι του.
Στηρίζω...Έναν Τζιμιμή έχουμε. Χαλάλι του.
:'(Με συγκινησατε κυριακατικα
Ένα δάκρυ κύλησε...
:helpsos:Έριχνα μια ματιά στις κριτικές, και ένας τύπος έχει γράψει ένα "τηλεγράφημα" για την Άννα 110, το οποίο βάπτισε κριτική, και το ανέβασε για να μπορεί να συμμετέχει στην κλήρωση του Μάτζικ. :S
Θα δει την ρομαντική ταινία you've got shemale
ο Σταμουλης ειχε γλύψει τα Μπαρμπο-πόδαρα.Με τον σέξι Μπάρμπυ ντυμένο Άγιο Βασίλη.
ααααααχαχαχαχαχάΈριχνα μια ματιά στις κριτικές, και ένας τύπος έχει γράψει ένα "τηλεγράφημα" για την Άννα 110, το οποίο βάπτισε κριτική, και το ανέβασε για να μπορεί να συμμετέχει στην κλήρωση του Μάτζικ. :S
ο Σταμουλης ειχε γλύψει τα Μπαρμπο-πόδαρα.
ααααααχαχαχαχαχά
Το 10 το καλό!!!
Μέσος όρος:
10.0
Εμφάνιση (πρόσωπο):
10.0
Εμφάνιση (σώμα):
10.0
Γενική συμπεριφορά:
10.0
Επικοινωνία:
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή:
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής:
10.0
από giaka1976
21-12-2019
#374 Αξιολογητής σε Likes
Link κριτικής
Δες όλες τις κριτικές
Αναφέρατε αυτή την κριτική στο διαχειριστή
10η κριτική μου, λίγο εσπευσμένη γιατί θέλω να λάβω μέρος σε μια κλήρωση του Magic Wink !
10 και πολλές παραπάνω οι φορές που έχω βρεθεί με την σέξυ Άννα!
Ο κορίτσαρος αυτός καταφέρνει πάντα να με απογειώνει στις συναντήσεις μας. Τρομερή διάθεση, full πρόγραμμα με ένα σέξυ θηλυκό και σε μια value for money τιμή.
Επίσης να σημείωσω ότι πάντα, σε εμένα τουλάχιστον είναι συνεπής στα ραντεβού μας.
10 λοιπόν σε όλα για την Άννα!!!
Καλές γιορτές σε όλους!
Έριχνα μια ματιά στις κριτικές, και ένας τύπος έχει γράψει ένα "τηλεγράφημα" για την Άννα 110, το οποίο βάπτισε κριτική, και το ανέβασε για να μπορεί να συμμετέχει στην κλήρωση του Μάτζικ. :S