jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Αυτό έχει πολλές ερμηνείες, καλύτερα να το πεις αλλιώς
Αυτό έχει πολλές ερμηνείες, καλύτερα να το πεις αλλιώς
Εγώ το είπα ότι αφήνει πολλές ερμηνείες ;)ΑΜΑΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΤΣΙΔΑς ΓΙΑ ΤΟ
απο οταν εγινε σαμουραι και γυρισε πισω εχει αλλαξειΕγώ το είπα ότι αφήνει πολλές ερμηνείες ;)
Σαμουράι ή νίντζα; Ή μήπως και τα δύο;απο οταν εγινε σαμουραι και γυρισε πισω εχει αλλαξει
απο οταν εγινε σαμουραι και γυρισε πισω εχει αλλαξει
σαν το γερο απο το καρατε κιντΣαμουράι ή νίντζα; Ή μήπως και τα δύο;
Karate is here not here...σαν το γερο απο το καρατε κιντ
ξυπνησα σε καποια δοση σημερα 04.30 και ειχε ταινια φρικης το καναλι του σαββιδη με ενα τυπο που τους εσφαζε στο μετρο μετα πηγαιναν στον τερματικο σταθμο και τους ετρωγαν ανθρωποφαγοι αυτος φιλε ηταν ιδιος τζιμμυ μονο που ο τζιμμυ τους χωνει υπογειο ;) βεβαια τωρα που το σκεφτομαι και οι σταθμοι του μετρο υπογειοι ειναιKarate is here not here...
Τι θες τώρα; Να κόψω και το μετρό;ξυπνησα σε καποια δοση σημερα 04.30 και ειχε ταινια φρικης το καναλι του σαββιδη με ενα τυπο που τους εσφαζε στο μετρο μετα πηγαιναν στον τερματικο σταθμο και τους ετρωγαν ανθρωποφαγοι αυτος φιλε ηταν ιδιος τζιμμυ μονο που ο τζιμμυ τους χωνει υπογειο ;) βεβαια τωρα που το σκεφτομαι και οι σταθμοι του μετρο υπογειοι ειναι
ε ναι ολοι με ιπταμενα μεσαΤι θες τώρα; Να κόψω και το μετρό;
Με ελικόπτερο εγώ στη δουλειά δεν πάω...ε ναι ολοι με ιπταμενα μεσα
ωραια εσενα θα σε πηγαινει ο τζιμμυςΜε ελικόπτερο εγώ στη δουλειά δεν πάω...
Προτιμώ να περπατήσω...ωραια εσενα θα σε πηγαινει ο τζιμμυς
Προτιμώ να περπατήσω...
Προτιμώ να περπατήσω...
Η καλύτερη γυμναστική μετά το σεξ ;)Σωστος
η καλυτερη γυμναστικη ειναι καφες στο αιγαλεω και σουβλακια στην φιλαδελφειαΗ καλύτερη γυμναστική μετά το σεξ ;)
η καλυτερη γυμναστικη ειναι καφες στο αιγαλεω και σουβλακια στην φιλαδελφεια
η καλυτερη γυμναστική είναι να τρέχεις να μην σε πιάσει ο τσίμυς. :Sη καλυτερη γυμναστικη ειναι καφες στο αιγαλεω και σουβλακια στην φιλαδελφεια
απο σημερα το βραδυ το εγκληματων κατα ζωης θα ψαχνει ολους τους τερματικους σταθμους του μετρο εξαιτιας σου ;) μηπως εχεις παραχωσει τιποτα συναγωνιστες σε καμια καταπακτη