iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.299
Όταν βρεθείς στο υπόγειο θα αλλάξεις γνώμη...σε εμενα ασε τα τρελα σου ;) δεν περνανε![]()
![]()
![]()
![]()
Όταν βρεθείς στο υπόγειο θα αλλάξεις γνώμη...σε εμενα ασε τα τρελα σου ;) δεν περνανε![]()
![]()
![]()
![]()
σε εμενα ασε τα τρελα σου ;) δεν περνανε![]()
![]()
![]()
![]()
μπα δεν πλησιαζω εγω κοντα του ;) ουτε για καφε σε δημοσιο χωρο δεν παω μαζι του :- τι ειμαΙ ΕΓΩ ΑΘΗΝΑΙΟς που τον γωνιασε και τον εχωσε στην υπογαΌταν βρεθείς στο υπόγειο θα αλλάξεις γνώμη...
ασε τωρα εχεις πολλαΑφου σου πα αλλο ειναι το αμορε![]()
μπα δεν πλησιαζω εγω κοντα του ;) ουτε για καφε σε δημοσιο χωρο δεν παω μαζι του :- τι ειμαΙ ΕΓΩ ΑΘΗΝΑΙΟς που τον γωνιασε και τον εχωσε στην υπογα![]()
![]()
δεν ειμαι εδω ;) παρε αεροπλανο και ελαΚαλα θα κατεβω για καφε αυριο![]()
δεν ειμαι εδω ;) παρε αεροπλανο και ελαειμαι καναδα
![]()
![]()
Και πόσους άλλους που δεν ξέρουμε...μπα δεν πλησιαζω εγω κοντα του ;) ουτε για καφε σε δημοσιο χωρο δεν παω μαζι του :- τι ειμαΙ ΕΓΩ ΑΘΗΝΑΙΟς που τον γωνιασε και τον εχωσε στην υπογα![]()
![]()
αντε ντε κοπιασε ;)Θα περασω να δω![]()
Σε έβαλε στο στόχαστρο, τέλος...δεν ειμαι εδω ;) παρε αεροπλανο και ελαειμαι καναδα
![]()
![]()
ΑΣΤΑ ΦΙΛΕ :- λυπηρο πολυ :'(Και πόσους άλλους που δεν ξέρουμε...
Χάνονται τα μέλη ένα ένα...ΑΣΤΑ ΦΙΛΕ :- λυπηρο πολυ :'(
ο αντισθενης φταιειΧάνονται τα μέλη ένα ένα...
μου φαινεται απο τους σχετικα παλιους ειμαι ο μονοςΧάνονται τα μέλη ένα ένα...
Υπάρχουν κι άλλοι, δεν γράφουν γιατί φοβούνται τον Τζίμη και μπαίνουν ως επισκέπτεςμου φαινεται απο τους σχετικα παλιους ειμαι ο μονοςδεν υπαρχει κανεις αλλος :-
μου φαινεται πρεπει να στειλω το προφιλ του ;)Υπάρχουν κι άλλοι, δεν γράφουν γιατί φοβούνται τον Τζίμη και μπαίνουν ως επισκέπτες![]()
Δεν μασάει ο Τζίμης, έκανε μπάνιο μέχρι τέλη Οκτωβρίου...μου φαινεται πρεπει να στειλω το προφιλ του ;)να παει για χειμερινη κολυμβηση
![]()
![]()