iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Όταν βρεθείς στο υπόγειο θα αλλάξεις γνώμη...σε εμενα ασε τα τρελα σου ;) δεν περνανε
Όταν βρεθείς στο υπόγειο θα αλλάξεις γνώμη...σε εμενα ασε τα τρελα σου ;) δεν περνανε
Όταν βρεθείς στο υπόγειο θα αλλάξεις γνώμη...
σε εμενα ασε τα τρελα σου ;) δεν περνανε
μπα δεν πλησιαζω εγω κοντα του ;) ουτε για καφε σε δημοσιο χωρο δεν παω μαζι του :- τι ειμαΙ ΕΓΩ ΑΘΗΝΑΙΟς που τον γωνιασε και τον εχωσε στην υπογαΌταν βρεθείς στο υπόγειο θα αλλάξεις γνώμη...
ασε τωρα εχεις πολλα τα μαθαινω σιγΑ σιγαΑφου σου πα αλλο ειναι το αμορε
μπα δεν πλησιαζω εγω κοντα του ;) ουτε για καφε σε δημοσιο χωρο δεν παω μαζι του :- τι ειμαΙ ΕΓΩ ΑΘΗΝΑΙΟς που τον γωνιασε και τον εχωσε στην υπογα
ασε τωρα εχεις πολλα τα μαθαινω σιγΑ σιγα
δεν ειμαι εδω ;) παρε αεροπλανο και ελα ειμαι καναδαΚαλα θα κατεβω για καφε αυριο
δεν ειμαι εδω ;) παρε αεροπλανο και ελα ειμαι καναδα
Και πόσους άλλους που δεν ξέρουμε...μπα δεν πλησιαζω εγω κοντα του ;) ουτε για καφε σε δημοσιο χωρο δεν παω μαζι του :- τι ειμαΙ ΕΓΩ ΑΘΗΝΑΙΟς που τον γωνιασε και τον εχωσε στην υπογα
αντε ντε κοπιασε ;) καλοδεχουμενος θα εχω βαλει 2 ροντβαιλερ απ εξωΘα περασω να δω
Σε έβαλε στο στόχαστρο, τέλος...δεν ειμαι εδω ;) παρε αεροπλανο και ελα ειμαι καναδα
ΑΣΤΑ ΦΙΛΕ :- λυπηρο πολυ :'(Και πόσους άλλους που δεν ξέρουμε...
Χάνονται τα μέλη ένα ένα...ΑΣΤΑ ΦΙΛΕ :- λυπηρο πολυ :'(
ο αντισθενης φταιειΧάνονται τα μέλη ένα ένα...
μου φαινεται απο τους σχετικα παλιους ειμαι ο μονος δεν υπαρχει κανεις αλλος :-Χάνονται τα μέλη ένα ένα...
Υπάρχουν κι άλλοι, δεν γράφουν γιατί φοβούνται τον Τζίμη και μπαίνουν ως επισκέπτεςμου φαινεται απο τους σχετικα παλιους ειμαι ο μονος δεν υπαρχει κανεις αλλος :-
μου φαινεται πρεπει να στειλω το προφιλ του ;) να παει για χειμερινη κολυμβησηΥπάρχουν κι άλλοι, δεν γράφουν γιατί φοβούνται τον Τζίμη και μπαίνουν ως επισκέπτες
Δεν μασάει ο Τζίμης, έκανε μπάνιο μέχρι τέλη Οκτωβρίου...μου φαινεται πρεπει να στειλω το προφιλ του ;) να παει για χειμερινη κολυμβηση