TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
ελπιζω φιλε να μην μου το ακυρωσει :- αλλιως με βλεπω να μαρτα
ελπιζω φιλε να μην μου το ακυρωσει :- αλλιως με βλεπω να μαρτα
καλως τον ;) παλι εδω εσυ :- την γαμησαμε σημερα βρεχει κιολας δεν θα πας πουθενα εμεις θα την πληρωσουμε παλιΒροχερές καλημέρες
Χαχαχαχα... Κι εγώ σ' αγαπάω φίλεκαλως τον ;) παλι εδω εσυ :- την γαμησαμε σημερα βρεχει κιολας δεν θα πας πουθενα εμεις θα την πληρωσουμε παλι
Ξαφνικά δεν θέλω ομπρέλα
σημερα θα τα κανεις εδω μεσα :- ιδιο ονομα με το φορουμ οχι τιποτα αλλο θα παει το μαλακας συννεφοΧαχαχαχα... Κι εγώ σ' αγαπάω φίλε
Θα δούμε ποιος θα πάρει τα πιο πολλά παράσημα σήμερα ;)σημερα θα τα κανεις εδω μεσα :- ιδιο ονομα με το φορουμ οχι τιποτα αλλο θα παει το μαλακας συννεφο
θα μας πηδηξει σημερα ο τζιμμυ στο μαλακα και μαλακαΘα δούμε ποιος θα πάρει τα πιο πολλά παράσημα σήμερα ;)
Μπα, η βροχή θα του βγάλει ρομαντική διάθεση ;)θα μας πηδηξει σημερα ο τζιμμυ στο μαλακα και μαλακα
ακριβως επειδη θα θυμαται την παντρεμενη με τον γοριλακο :- θα την πληρωσουμε εμεις την λεζαΜπα, η βροχή θα του βγάλει ρομαντική διάθεση ;)
Δεν τον βλέπω όμως, πού είναι;ακριβως επειδη θα θυμαται την παντρεμενη με τον γοριλακο :- θα την πληρωσουμε εμεις την λεζα
θα μας κανει εκπληξη με εντυπωσιακη εισοδοΔεν τον βλέπω όμως, πού είναι;
Τι πλοκή είχαν οι εφιάλτες;Εφιάλτες έβλεπα το βράδυ,με τα σιμέηλ του Τσιμυ.
Τιποτα μυστη μου. Είδα οτι δεν υπηρχαν πλεον γυναίκες ,παρα μόνο σιμέηλ.Τι πλοκή είχαν οι εφιάλτες;
Βροχερές καλημέρες
Τιποτα μυστη μου. Είδα οτι δεν υπηρχαν πλεον γυναίκες ,παρα μόνο σιμέηλ.
Ευτυχώς ξύπνησα με τη μία.