iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Αυτόν με τα εμφιαλωμένα;εδω ρε χαίδεψε τον βίκο και τον γλωσσοφίλιασε .
Αυτόν με τα εμφιαλωμένα;εδω ρε χαίδεψε τον βίκο και τον γλωσσοφίλιασε .
Αυτόν με τα εμφιαλωμένα;
καλύτερα μήλο και μακρυά απο τις μπανάνες μπορεί να παρεξηγηθεί με αυτα που διαβάζουμε εδώ.Πάω να φαω ενα μήλο να ηρεμήσω λίγο. Εδω ο αλλος λεει στην ενημερωση για μπουρδελα ότι οι πουτανες βαριουνται να βαζουν κωλοδάχτυλο στον πελατη.
Τι σκατα παιζει με το σαη πλέον.
Προσοχή στα μήλα, ο Αδάμ ένα έφαγε και του έμεινε στο λαιμό για πάντα ;)Πάω να φαω ενα μήλο να ηρεμήσω λίγο. Εδω ο αλλος λεει στην ενημερωση για μπουρδελα ότι οι πουτανες βαριουνται να βαζουν κωλοδάχτυλο στον πελατη.
Τι σκατα παιζει με το σαη πλέον.
ναι με 20 πόντους λαιμο.Αυτόν με τα εμφιαλωμένα;
καλύτερα μήλο και μακρυά απο τις μπανάνες μπορεί να παρεξηγηθεί με αυτα που διαβάζουμε εδώ.
για φαντάσου να του έμεινε η μπανάνα και να ετρεχέ στο νοσοκομείο. :SΠροσοχή στα μήλα, ο Αδάμ ένα έφαγε και του έμεινε στο λαιμό για πάντα ;)
ναι με 20 πόντους λαιμο.
Δεν θα έμενε στο λαιμό ;)για φαντάσου να του έμεινε η μπανάνα και να ετρεχέ στο νοσοκομείο. :S
Στρουθοκάμηλος ήταν;ναι με 20 πόντους λαιμο.
Κι οι μελιτζάνες ύποπτες είναι...καλύτερα μήλο και μακρυά απο τις μπανάνες μπορεί να παρεξηγηθεί με αυτα που διαβάζουμε εδώ.
[xhamster]]
Τετοια θελουμε,οχι τραβελο/προβοσκιδο-σιμέηλ.
τα αγγούρια να δείς,εγω πάντως για σιγουριά ψωνίζω τα αγγουράκια τα μικρά για να μην με στραβωκοιτούν στο σουπερμαρκετ. :SΚι οι μελιτζάνες ύποπτες είναι...
για ποικιλια βρε κουτο να μην πλητειςΤι μερα σημερα
Ο αλλος με βγαλε ομοφυλοφιλο
Ο αλλος θα μου πηδηξει τη γυναικα
ε αφού είσαι μπούστης να μην σου πηδήξουν τη γυναίκα. :SΤι μερα σημερα
Ο αλλος με βγαλε ομοφυλοφιλο
Ο αλλος θα μου πηδηξει τη γυναικα
ε αφού είσαι μπούστης να μην σου πηδήξουν τη γυναίκα. :S
για ποικιλια βρε κουτο να μην πλητεις
αποδοχή καλά πας μετα την άρνηση το αποδέχεσαι μπράβο.Χα χα καλοοο