iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.299
Ρε φίλε ειλικρινά αυτό με τους εμετούς στα ελληνικά τραγούδια σταμάτα το, ο καθένας έχει τα γούστα του στη μουσική...
Ρε φίλε ειλικρινά αυτό με τους εμετούς στα ελληνικά τραγούδια σταμάτα το, ο καθένας έχει τα γούστα του στη μουσική...
εχείς δικιό,το σκυλάκι τι κάνει?Ουτε ενα γεια?![]()
θα εισηγηθώ στο περιπτέρι να παίζει μόνο ντέρτι. :SΡε φίλε ειλικρινά αυτό με τους εμετούς στα ελληνικά τραγούδια σταμάτα το, ο καθένας έχει τα γούστα του στη μουσική...
εχείς δικιό,το σκυλάκι τι κάνει?![]()
εχείς δικιό,το σκυλάκι τι κάνει?![]()
Kala sorry
θα εισηγηθώ στο περιπτέρι να παίζει μόνο ντέρτι. :S
Το ταΐζετε κι οι δύο ή μόνο ο αδερφός σου;Ε με τον αδερφο μου αρχιζει κ πηγαινει κ βολτα 2 στενα με εμενα τιποτα τα ιδια
Τον ακούω κι εγώ τον Μιχάλη το πρωί αλλά ρίχνει πολλή διαφήμιση γαμώτο...Περιπτερο μονο τσαουσοποuλο κ meta mono best![]()
Το ταΐζετε κι οι δύο ή μόνο ο αδερφός σου;
Τον ακούω κι εγώ τον Μιχάλη το πρωί αλλά ρίχνει πολλή διαφήμιση γαμώτο...
Ε, γι' αυτό, ακολουθεί το χέρι που την ταΐζει...Ε ο αδερφος μου
Εγω μια φορα του βαλα κ ουτε το αγγιξε
Βεβαια πιο μετα το φαγε αλλα μπροστα μου ουτε μπουκια
Θηλυκο πορνη τι περιμενεις![]()
Ε, δεν τρώγεσαιΕγω τον ακουω μονο για το χαβαλε που κανει
Οι μουσικες ειναι![]()
![]()
καλά θα δείς,θα βγάλει οδηγία ο ιδιοκτήτης να παίζει ντερτι,θα διαφημηστή κιόλας στο ράδιο, μην σου πω μπλακμαν.Περιπτερο μονο τσαουσοποuλο κ meta mono best![]()
Ε, δεν τρώγεσαι
Πάντως μερικές φορές γελάνε μόνοι τους χωρίς λόγο :S
καλά θα δείς,θα βγάλει οδηγία ο ιδιοκτήτης να παίζει ντερτι,θα διαφημηστή κιόλας στο ράδιο, μην σου πω μπλακμαν.![]()
ο ερβιν δεν μοιάζει στον τσίμυ.Τον ακούω κι εγώ τον Μιχάλη το πρωί αλλά ρίχνει πολλή διαφήμιση γαμώτο...