athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.606
- Πόντοι
- 12.756

Τζυμαρα επειδη παω για καφε και μπορει να μην σε δω καλο ταξιδι,καλα να περασεις,καλα γιαπωνεζικα μουνακια στην πουτσα σου ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΥ

Λες γι' αυτό να τον πονούσε η μέση του;μαστιγωμα![]()
Τζυμαρα επειδη παω για καφε και μπορει να μην σε δω καλο ταξιδι,καλα να περασεις,καλα γιαπωνεζικα μουνακια στην πουτσα σου ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΥ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κοίτα μην περπατάς στην Ιαπωνία και σε χάσουμε, εκεί κομμένα αυτά...Se λιγο περπατημα![]()
καλησπερα φιλε
αυριο ειμαι πρωι και δεν ξερω τι ωρα θα σχολασω..στα λεω προκαταβολικαΑυριο μεχρι τις 17:00 θα τα λεμε
Αυριο μεχρι τις 17:00 θα τα λεμε
λιγο χρειαζοτανεΛες γι' αυτό να τον πονούσε η μέση του;![]()
Αυτές είναι αισιόδοξες ευχέςΕγώ λέω να σας ευχηθώ καλό ταξίδι από σήμερα, γιατί μέχρι αύριο... Ποιος ζει, ποιος πεθαίνει...
ε ναιΕγώ λέω να σας ευχηθώ καλό ταξίδι από σήμερα, γιατί μέχρι αύριο... Ποιος ζει, ποιος πεθαίνει...
Αυριο μεχρι τις 17:00 θα τα λεμε
Μην λες τέτοια και τον τρομάξεις...ε ναι![]()
μπορει να πεσει και κανα αεροπλανο
![]()
![]()
φοβουνται ωρε τα παληκαριαΜην λες τέτοια και τον τρομάξεις...
Εγώ λέω να σας ευχηθώ καλό ταξίδι από σήμερα, γιατί μέχρι αύριο... Ποιος ζει, ποιος πεθαίνει...
φοβουνται ωρε τα παληκαρια![]()
![]()
Τζυμαρα επειδη παω για καφε και μπορει να μην σε δω καλο ταξιδι,καλα να περασεις,καλα γιαπωνεζικα μουνακια στην πουτσα σου ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΥ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα σου έλεγα αλλά ούτε εμένα μου θυμίζει κάτι ;)ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΟΥ??![]()
ωχ βλεπω ισχυρο μπλοκο αυριο στο αεροπορτ :- δυδιμο αθηναιος μπαροςΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΟΥ??![]()
Τον είδα τις προάλλεςωχ βλεπω ισχυρο μπλοκο αυριο στο αεροπορτ :- δυδιμο αθηναιος μπαρος![]()
δεν αλλαζεις το εισητηριο για βενεζουελα εκει δεν θα σε βρουν σιγουρα
![]()
![]()