iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.299
Φήμες λένε ότι πήρε άρμα μάχης και μέρα που είναι πάει να ισοπεδώσει το περίπτερο του Τζίμηθα βγαζει την κινητη σκατομηχανη βολτα![]()

Φήμες λένε ότι πήρε άρμα μάχης και μέρα που είναι πάει να ισοπεδώσει το περίπτερο του Τζίμηθα βγαζει την κινητη σκατομηχανη βολτα![]()
εχω μπλέξει γαμώ τη δουλειά μου.θα βγαζει την κινητη σκατομηχανη βολτα![]()
Κάτι ετοιμάζει και θέλει να έχει άλλοθι ;)τον είδα χθες όλο αγάπες ήταν με τον Τζίμμυ
ρε λες τελικά να μάσησε λόγω Ντάνιελ σάν
![]()
Καλώς τονεχω μπλέξει γαμώ τη δουλειά μου.![]()
σιγά και με ενα παπακι το κάνεις ισα με το χώμα.Φήμες λένε ότι πήρε άρμα μάχης και μέρα που είναι πάει να ισοπεδώσει το περίπτερο του Τζίμη![]()
![]()
![]()
χαχχαχαχαχαχαΦήμες λένε ότι πήρε άρμα μάχης και μέρα που είναι πάει να ισοπεδώσει το περίπτερο του Τζίμη![]()
![]()
![]()
τι επαθες μωρε και χαθηκες;εχω μπλέξει γαμώ τη δουλειά μου.![]()
ναι φοβάμαι μην κάνει το πέταγμα του πελαργού και τον γαμήσω με το πέταγμα του γλάρου. :Sτον είδα χθες όλο αγάπες ήταν με τον Τζίμμυ
ρε λες τελικά να μάσησε λόγω Ντάνιελ σάν
![]()
καλώς σας βρηκα αν και θα φύγω πάλι. :SΚαλώς τον![]()
:Sκαλώς σας βρηκα αν και θα φύγω πάλι. :S
περπαταει..Ο τζιμμυς που είναι![]()
ναι φοβάμαι μην κάνει το πέταγμα του πελαργού και τον γαμήσω με το πέταγμα του γλάρου. :S
Περπατάει στο δάσος όταν ο baros δεν είναι εδώ...Ο τζιμμυς που είναι![]()
Κάτσε μέχρι να φύγεις ;)καλώς σας βρηκα αν και θα φύγω πάλι. :S
ναι φοβάμαι μην κάνει το πέταγμα του πελαργού και τον γαμήσω με το πέταγμα του γλάρου. :S
εχω μπλέξει γαμώ τη δουλειά μου.![]()
Καλέστε την εμακ να τον βγάλει από το περίπτερο![]()
![]()
το ισοπέδωσε ο μπαρος με το παπί το είπαν σε έκτακτο δελτίο
το μπαρο μονο πουτσες ισοπεδωνει :-το ισοπέδωσε ο μπαρος με το παπί το είπαν σε έκτακτο δελτίο
βλάβη να μην βγάλω ενα μεροκαματάκι ακόμα.Κάτσε μέχρι να φύγεις ;)