master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
ρε και εσυ μπαινεις εκει?άμα ξαναπείς για μενα και το κοσμο θα αρχίσω να λέω κι εγώ ψέματα για σένα σ'το λέω
ρε και εσυ μπαινεις εκει?άμα ξαναπείς για μενα και το κοσμο θα αρχίσω να λέω κι εγώ ψέματα για σένα σ'το λέω
ρε και εσυ μπαινεις εκει?
τι εχετε παθει ρε με την νταρια;
Πολυ μου αρεσει αυτο ..... ;)καμια σχεση .... πουκαμισακι τζινακι μπαλαρινουλα παλτο κ xl τσαντα ειναι το κλασσικο μ ντυσιματακι
ΔΕΝ ειναι σαν αυτην μαλλον ...... ;)μαναρι μου εχει 2 πανεμορφες μαυρες ματαρες , υπεροχα χειλη και τελεια δοντια .... τι εχει ?
ρε βοιδι γκομενοφυλακες δεν ειναι?
τι ειναι?
και ο φιλος σου ο εκτωρας
που ειναι καθε μερα κοσμοπολιταν....
και ερχεται μετα και εδω
εσυ θες εναν γκομενο να πηγαινετε μαζι για ψωνια
και να ειναι μοδιστρος και αλβανοφατσα
αυτο δεν ειναι φλωροπουστας?
αχχαχα ρε νουμερακι απο που μας ηρθες εσυ?
ζεις σε αλλο κοσμο
Ας την ειχα διπλα μου και θα σου ελεγα εγω......ωραια γυναικα αλλα δεν μ ερχεται και ο ντουβρουτζας .... :-
Η βιλμα δεν ειδα να θιγει κανενανκαλαμια σε σενα
που το παιζεις χαμογελαστη εδω μεσα
και φιλε και φιλη σε ολους...
σε εχουμε παρει πρεφα
οσο για την λουκριτια να προσεχει καλα
γιατι το παιζει διπλο ταμπλο
στο κοσμο βριζει τους μπουρδελιαρηδες.
Mε ενα απλο δεξι κλικ ( Η μαλλον τοσα κλικ οσα και τα μπανερ )υπαρχει....λοιπον πως θα γινει να μην βλεπω καθολου τα μπανερακια του σαιτ;
γεια σου ψηλη μουναρα :-* :-*
... ασχετο .. εχω φαει 2 σουβλακια και νιωθω οτι θα εκραγω :S...
μην ανησυχεις...αμα μπει θα τον ξανακαταλαβουμε.....Ο Παπαζόλης πάλι "διαγράφηκε"?
ρε συ εγω ειμαι ο μεντορας του....εγω θα τον δωσω; καθε μερα του κανω μπουρδελοφροντιστηριο....6 πμ μεσο ορο αλλαζουμε....Εσύ τον έδωσες ρε?
άσε τα ξέρω τα πμ του,φρίκη,κατά ριπάς στέλνειρε συ εγω ειμαι ο μεντορας του....εγω θα τον δωσω; καθε μερα του κανω μπουρδελοφροντιστηριο....6 πμ μεσο ορο αλλαζουμε....
ποιος να το "δωσει" ρε;Εσύ τον έδωσες ρε?