Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (0 μέλη και 48 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.299
αν η ψωλή ήταν φτιαγμένη αποκλειστικά μια το μουνί, θα ήταν σαν μπακαλιαρόφυλλο.
Γατάκια είμαστε. Δείτε εδώ:
Τα κουνουπόψαρα ζουν στο Μεξικό και τα αρσενικά φτάνουν συνήθως στα 4 εκατοστά μήκος, με τα θηλυκά να είναι λίγο μεγαλύτερα, συνήθως στα 5 εκατοστά. Τα θηλυκά μάλιστα έχουν αναπτύξει έναν αμυντικό αναπαραγωγικό μηχανισμό, ένα είδος μάνταλου πόρτας δηλαδή, που φράζει την είσοδο του γεννητικού οργάνου στους ανεπιθύμητους. Για να παρακάμψει τη γυναικεία αυτή άμυνα, το αρσενικό έχει αναπτύξει πέος με 4 ακίδες πάνω του, στην προσπάθειά του να εισβάλει στο θηλυκό και να το γονιμοποιήσει. Το σεξ κακοποιεί το θηλυκό σε μεγάλο βαθμό, καθώς το τρομακτικό αυτό μαραφέτι μόνο για παιχνίδια δεν είναι!

Αυτό είναι πέος κύριοι  :respect:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.452
Πόντοι
12.756
Τα κουνουπόψαρα ζουν στο Μεξικό και τα αρσενικά φτάνουν συνήθως στα 4 εκατοστά μήκος, με τα θηλυκά να είναι λίγο μεγαλύτερα, συνήθως στα 5 εκατοστά. Τα θηλυκά μάλιστα έχουν αναπτύξει έναν αμυντικό αναπαραγωγικό μηχανισμό, ένα είδος μάνταλου πόρτας δηλαδή, που φράζει την είσοδο του γεννητικού οργάνου στους ανεπιθύμητους. Για να παρακάμψει τη γυναικεία αυτή άμυνα, το αρσενικό έχει αναπτύξει πέος με 4 ακίδες πάνω του, στην προσπάθειά του να εισβάλει στο θηλυκό και να το γονιμοποιήσει. Το σεξ κακοποιεί το θηλυκό σε μεγάλο βαθμό, καθώς το τρομακτικό αυτό μαραφέτι μόνο για παιχνίδια δεν είναι!

Αυτό είναι πέος κύριοι  :respect:
:cheesy: :cheesy:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.421
Πόντοι
34.612

Αυτό είναι πέος κύριοι  :respect:

Εισαι θεουλης :worship:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.959
Πόντοι
6.035
Λες; Έχει και φεγγάρι απόψε και βγαίνουν στα ρηχά ;)
θα στησω κολπο με το τσίμυ,θα πηγαίνει αυτός θα τους μιλάει οπως της χοντρης και εγω θα πέφτω απο δίπλα τους και θα τον καυηγορω να κάνω τον καλούλη.ολο και κάποια δεν θα μου κάτσει.  :think:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.425
Πόντοι
25.467
Λες; Έχει και φεγγάρι απόψε και βγαίνουν στα ρηχά ;)

Στην Παλαιά Φώκαια να πάει, που έχει και αμμουδιά. Αν δεν βρει καλαμάρια μπορεί να ρίξει κάνα πλανάκι για τσιπούρες

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.299
θα στησω κολπο με το τσίμυ,θα πηγαίνει αυτός θα τους μιλάει οπως της χοντρης και εγω θα πέφτω απο δίπλα τους και θα τον καυηγορω να κάνω τον καλούλη.ολο και κάποια δεν θα μου κάτσει.  :think:
Όλο και κάποια ΔΕΝ θα σου κάτσει  :grin:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.421
Πόντοι
34.612
θα στησω κολπο με το τσίμυ,θα πηγαίνει αυτός θα τους μιλάει οπως της χοντρης και εγω θα πέφτω απο δίπλα τους και θα τον καυηγορω να κάνω τον καλούλη.ολο και κάποια δεν θα μου κάτσει.  :think:

Μλκ πριν χρονια  γουσταρα μια γκομενα  κ λεω σε φιλο θα πας κ καλα να την πειραξεις κ θα ρθω εγω κ θα σε τραμπουκισω για να φανω γαμαο

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.452
Πόντοι
12.756
Μλκ πριν χρονια  γουσταρα μια γκομενα  κ λεω σε φιλο θα πας κ καλα να την πειραξεις κ θα ρθω εγω κ θα σε τραμπουκισω για να φανω γαμαο
θα στησω κολπο με το τσίμυ,θα πηγαίνει αυτός θα τους μιλάει οπως της χοντρης και εγω θα πέφτω απο δίπλα τους και θα τον καυηγορω να κάνω τον καλούλη.ολο και κάποια δεν θα μου κάτσει.  :think:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom