iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.299
Δευτέρα γαρ...Υποτονικα κινουμεθα σημερα
Δευτέρα γαρ...Υποτονικα κινουμεθα σημερα
Αυτές το ξέρουν όμως;σε κάθε αντρα αναλογούν 20 γυναίκες
υποθετικά μιλάω ρε χουζούρη.και οταν βλέπω κάτι μουνάρες λέω μαλάκας είμαι εγω που δεν τις έχω?Μην απαντήσεις.Που το δες αυτο γραμενο?![]()
Κάτι άλλο πρέπει να είναι πάντα up...Το.μελι πρεπει παντα να ναι up![]()
επρεπε ο θεός να βάζει ταμπελάκι αυτες για μενα αυτές για δένα και οτι περισέψει για το τσίμυ. :SΑυτές το ξέρουν όμως;
Δεν ξέρουν να εκτιμήσουν ρε φίλε τον άντρα τον τέλειο τον άντρα τον σωστό...υποθετικά μιλάω ρε χουζούρη.και οταν βλέπω κάτι μουνάρες λέω μαλάκας είμαι εγω που δεν τις έχω?Μην απαντήσεις.![]()
υποθετικά μιλάω ρε χουζούρη.και οταν βλέπω κάτι μουνάρες λέω μαλάκας είμαι εγω που δεν τις έχω?Μην απαντήσεις.![]()
επρεπε ρε μλκ αντί για πέος να είχεις κλειδί και να ταιριάζε σε συγκεκριμένες μουνότρυπες.
Οι δικές σου έχουν ταμπέλα, λέγονται barwomenεπρεπε ο θεός να βάζει ταμπελάκι αυτες για μενα αυτές για δένα και οτι περισέψει για το τσίμυ. :S
στα λόγια μου έρχεσαι γιατί τον γορίλα και όχι εσενα?A ok
Κ γω λεω γιατι να μην εχω την παντρεμενη η μια τραπεζικο που αγαπουσα πριν χρονια
Τι να κανουμε
Το ξεπερναμε
Οι δικές σου έχουν ταμπέλα, λέγονται barwomen![]()
![]()
![]()
Κι αν η δική σου είναι στην Αυστραλία; Θα κάνω το γύρο του κόσμου για να ξεκλειδώσω;επρεπε ρε μλκ αντί για πέος να είχεις κλειδί και να ταιριάζε σε συγκεκριμένες μουνότρυπες.![]()
και του τσιμυ τσιμούχες?Οι δικές σου έχουν ταμπέλα, λέγονται barwomen![]()
![]()
![]()
στα λόγια μου έρχεσαι γιατί τον γορίλα και όχι εσενα?![]()
το δικό μκου θα ήταν πασπαρτού.Κι αν η δική σου είναι στην Αυστραλία; Θα κάνω το γύρο του κόσμου για να ξεκλειδώσω;