jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
οχι βρε μλκ θα κάνουμε swinging εσυ τη παντρεμένη και εγω την πωλήτρια ανταλλαγή απωθυμένων την είδα πάλι σήμερα με περπάτημα γαζέλας. :SΔεν αντεχω την πεινα την αυπνια κ το ξυλο να ξες
οχι βρε μλκ θα κάνουμε swinging εσυ τη παντρεμένη και εγω την πωλήτρια ανταλλαγή απωθυμένων την είδα πάλι σήμερα με περπάτημα γαζέλας. :S
οχι βρε μλκ θα κάνουμε swinging εσυ τη παντρεμένη και εγω την πωλήτρια ανταλλαγή απωθυμένων την είδα πάλι σήμερα με περπάτημα γαζέλας. :S
Σαν την ταινία με την ανταλλαγή φόνων ;)οχι βρε μλκ θα κάνουμε swinging εσυ τη παντρεμένη και εγω την πωλήτρια ανταλλαγή απωθυμένων την είδα πάλι σήμερα με περπάτημα γαζέλας. :S
Γι' αυτό λέγεται το νήμα ΜΕΛΙ;εγω είμαι καλάγαθος και σταζει μέλι το στόμα μου αλλά η αλήθεια κόβει. :S
λες να τη στήσω στη γωνία την ώρα που θα φέυγει?Εσυ γιατι δεν χωνεσαι?,
Εγω οκ ειναι παντρεμενη κ ο συζυγος γομαρακι
λες να τη στήσω στη γωνία την ώρα που θα φέυγει?![]()
Σαν την ταινία με την ανταλλαγή φόνων ;)
και εγω θα φιλάω το πεζοδρόμιο απο τη τσαντιά. :SΓιατι οχι??
Εγω αν τη στησω θα με στησει στα 4 μετα ο συζυγος
πολλή μουνί η ανιστόν σε αυτη τη ταινία,νυμφομανής οδοντίατρος.Ανταλαγη φονων??
και εγω θα φιλάω το πεζοδρόμιο απο τη τσαντιά. :S
πολλή μουνί η ανιστόν σε αυτη τη ταινία,νυμφομανής οδοντίατρος.![]()
θα κάνεις το ονειρό σου πραγματικότητα εσύ το μιλφ και ο τράβελος. :SΔε το ξες αυτο
Αλλα καλυτερα να φιλας πεζοδρομιο παρα να με 'αγκαλιαζει"" ο κερατας :S
θα κάνεις το ονειρό σου πραγματικότητα εσύ το μιλφ και ο τράβελος. :S
πολλή μουνί η ανιστόν σε αυτη τη ταινία,νυμφομανής οδοντίατρος.![]()
Ανταλαγη φονων??
Βασικά, λέω για την εργάρα του Χίτσκοκ: Ο Άγνωστος Του Εξπρέςπολλή μουνί η ανιστόν σε αυτη τη ταινία,νυμφομανής οδοντίατρος.![]()
σιγα τη θερον, ακόμα και στη φαντασία μπαζογάμης.Πιό μουνί από την Θερόν στο Ατόμικ Μπλόντ;
Βασικά, λέω για την εργάρα του Χίτσκοκ: Ο Άγνωστος Του Εξπρές