jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
εχεις παρει γκωλον Χατζης?
Τσου
εχεις παρει γκωλον Χατζης?
Σωπάτε καλέ!!!
150 είχα δώσει για την Μοράλες, που της είχα παρκάρει το οχτάποντο στον κώλο από την αρχή μέχρι το τέλος του ραντεβού.
Χωρίς επιστροφή;τις ειχα τσακισει,μετα ανακαλυψα σοκοφρετα κ δεν υπηρχε γυρισμος
Περίμενε κι άλλοΗ υπομονη ειναι αρετη τελικα
Ειχα κοζαρει ενα ζευγαρι puma πριν κανα μηνα 75 ευρα
45 ευρα σημερα :S
Έχω δώσει πολύ παραπάνω στις ημέρες της τρέλας μου...δεν δινω ποτε τοσα για ενα φακ
το κλεισαμε το μαγαζι τσιμι αλλιως
Περίμενε κι άλλο![]()
![]()
![]()
Έχω δώσει πολύ παραπάνω στις ημέρες της τρέλας μου...
Μετά θα εξαντληθούν και θα έχεις κέρδος 45 ευρώΕ δεν νομιζω πιο κατω
250 την ώρα με Αλεξάνδρου...Εγω μια φορα το 12
500 ευρα για 2ωρο me sensual jane
ρε αρχιμαλάκα τιμολογιακά αν το πα΄ρεις είσαι υπεργαλαξιακός μαλάκας δίνεις 500 ευρω για δύο ώρες σε κάποια που εσύ θέλεις 10-15 μέρες εργασίας για να βγάλεις.Είναι σαν να πάς σ'ενα εστιατόριο να παραγγείλεις φαγητό με φύλλα χρύσου και μετα να τα χέσεις. :SΕγω μια φορα το 12
500 ευρα για 2ωρο me sensual jane
πές μου τον μισθό σου να σου πώ που θα σε κατατάξω.250 την ώρα με Αλεξάνδρου...
ρε αρχιμαλάκα τιμολογιακά αν το πα΄ρεις είσαι υπεργαλαξιακός μαλάκας δίνεις 500 ευρω για δύο ώρες σε κάποια που εσύ θέλεις 10-15 μέρες εργασίας για να βγάλεις.Είναι σαν να πάς σ'ενα εστιατόριο να παραγγείλεις φαγητό με φύλλα χρύσου και μετα να τα χέσεις. :S
η κατηγορία σου δεν αλλάζει εκτός και αν βγεί κανένας και έχει δώσει χιλιάρικο και παίρνει μισθό πεντακόσια. :SΕσυ μονο να κατακρινεις ξερεις
Την ειχα απωθυμενο επαιρνα καλα λεφτα κ πηγα
So what??
πές μου τον μισθό σου να σου πώ που θα σε κατατάξω.:S
η κατηγορία σου δεν αλλάζει εκτός και αν βγεί κανένας και έχει δώσει χιλιάρικο και παίρνει μισθό πεντακόσια. :S