jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Κάτι θα βρούμε δεν μπορεί...
Ετσι ετσι
Κάτι θα βρούμε δεν μπορεί...
σημερα δεν εχει μπουγιο για χαβαλε κριμα :-
καλησπερα Τζιμαρααα
καλα φιλε εφτιαξε και το κεφι μου βρηκα τα μποτακια που ηθελαΌλα καλά φίλε. Εσύ;
Πχ γιατί τα θέματα γαμιούνται από το 10ο post; Υπάρχει κάποιος συμβολισμός σε αυτό; Υπάρχει κάποια προφητεία για το τέλος των πάντων σε 10 χρόνια;Ετσι ετσι
γειαΛιακο καλησπερα..τι κανουμε;
καλησπερα Τζιμαρααακαλα φιλε εφτιαξε και το κεφι μου βρηκα τα μποτακια που ηθελα
για ολα φταιει ο Ατσαλινοπουστας να ξεςΠχ γιατί τα θέματα γαμιούνται από το 10ο post; Υπάρχει κάποιος συμβολισμός σε αυτό; Υπάρχει κάποια προφητεία για το τέλος των πάντων σε 10 χρόνια;
Άντε τώρα να βρεις και κόκκινη στολή και σκούφο γιατί έρχονται τα Χριστούγεννα και τα παιδιά θα περιμένουνκαλα φιλε εφτιαξε και το κεφι μου βρηκα τα μποτακια που ηθελα
Άντε τώρα να βρεις και κόκκινη στολή και σκούφο γιατί έρχονται τα Χριστούγεννα και τα παιδιά θα περιμένουν
Σωστος
Πχ γιατί τα θέματα γαμιούνται από το 10ο post; Υπάρχει κάποιος συμβολισμός σε αυτό; Υπάρχει κάποια προφητεία για το τέλος των πάντων σε 10 χρόνια;
για ολα φταιει ο Ατσαλινοπουστας να ξες
Γαμάει θέματα;για ολα φταιει ο Ατσαλινοπουστας να ξες
φιλε αν σου αρεσει παρτο μια ζωη την εχουμεΒρηκα κ ενα cargο παντελονι γαματο αλλα ακριβο
Γαμιεται παντουΓαμάει θέματα;
Πάντα...Μονον το μελι γαμαει απο σοβαροτητα κ ποιοτητα
φιλε αν σου αρεσει παρτο μια ζωη την εχουμε Γαμιεται παντου
Πάντα...
εχει δουλειεςΟ ντιμ.με χε στεναχωρησει με την απουσια του
φιλε αν σου αρεσει παρτο μια ζωη την εχουμε Γαμιεται παντου