athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.642
- Πόντοι
- 12.756
αα οκ τοτε ορμαΤο χω κοιταξει παντου η ιδια τιμη γι αυτο που μ αρεσει
αα οκ τοτε ορμαΤο χω κοιταξει παντου η ιδια τιμη γι αυτο που μ αρεσει
ρε φιλε ψαχνω μποτακια replay και κανουν 175 ευρω στο διαδικτυο..πηγα οπου πουλανε replay δεν τα βρηκα..θα παω Σταδιου Δευτερα μπας και τα βρω στο καταστημα τους εκει
αα οκ τοτε ορμα
Δεν είμαι καταναλωτικό κορόιδο.Αφου μ αρεσουν
Ειπε ο λεφτας!!!!
θα τα επαιρνα αλλα θελω να τα δοκιμασω γαμωτο...Replay ακριβη πολυ
Παρτα απο νετ
Δεν παιζει να τα βρεις φθηνοτερα
για να μη σε γαμήσω πέμπτη ερχεσαι στα μέρη μου κερνάω ένα κατρούτσο και αγοράζεις σακίδιο απο μουνίτσα.Το χω κοιταξει παντου η ιδια τιμη γι αυτο που μ αρεσει
ολά τα δοκιμάζεις?θα τα επαιρνα αλλα θελω να τα δοκιμασω γαμωτο...
Δεν είμαι καταναλωτικό κορόιδο.
για να μη σε γαμήσω πέμπτη ερχεσαι στα μέρη μου κερνάω ένα κατρούτσο και αγοράζεις σακίδιο απο μουνίτσα.
τσίμυ θα φέρω τον αθηναίο στο περίπτερο να δοκιμάσει τα προιόντα σου,αν του αρέσουν κάτι θα αγοράσει. :SΟυτε κ γω
Παιρνω μονο οτι μ αρεσει χωρις να με νοιαζει αν ειναι στη μοδα
θα τα επαιρνα αλλα θελω να τα δοκιμασω γαμωτο...
Πάρε εσύ το σακίδιο να πάρω εγώ τη μουνίτσα ;)Αν το εχει αυτο που θελω ευχαριστως
τσίμυ θα φέρω τον αθηναίο στο περίπτερο να δοκιμάσει τα προιόντα σου,αν του αρέσουν κάτι θα αγοράσει. :S
Πάρε εσύ το σακίδιο να πάρω εγώ τη μουνίτσα ;)
Απαγορεύεται η κατανάλωση εντός ή πλησίον του περιπτέρου για ευνόητους λόγους ;)τσίμυ θα φέρω τον αθηναίο στο περίπτερο να δοκιμάσει τα προιόντα σου,αν του αρέσουν κάτι θα αγοράσει. :S
τσίμυ θα φέρω τον αθηναίο στο περίπτερο να δοκιμάσει τα προιόντα σου,αν του αρέσουν κάτι θα αγοράσει. :S
μετα θα δοκιμασω τον κωλο σου και αν μου αρεσει θα σε κερασω μια μπυρα και μια πουτσαολά τα δοκιμάζεις?
Κι εγώ για μέσα ενδιαφέρομαι ;)Μεσα!!!
μετα θα δοκιμασω τον κωλο σου και αν μου αρεσει θα σε κερασω μια μπυρα και μια πουτσα
Κι εγώ για μέσα ενδιαφέρομαι ;)
εσύ είπες δοκιμάζεις νούμερα αρα τα δονηγτάρια τα μετράς με μονάδα μέτρησης τον κώλο σου.μετα θα δοκιμασω τον κωλο σου και αν μου αρεσει θα σε κερασω μια μπυρα και μια πουτσα