iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.299
Δεν λέω για σένα αλλά για την κατσίκα...τα παντα ολα ,εκτος απο 69 δεν κανω, σιχαιονομαι
Δεν λέω για σένα αλλά για την κατσίκα...τα παντα ολα ,εκτος απο 69 δεν κανω, σιχαιονομαι
αμα πετυχω κανα 18-20 αρι πιπινα σε τσαρδι το γλυφω ολοκληρο το κορμακι του χωρις σκεψη κ τυψειςμονο μοσχομυριστα μουνακια![]()
ναι καταλαβα,απλα η κατσικα προσφερει κ 69 αλλα εγω δεν καταδεχομαιΔεν λέω για σένα αλλά για την κατσίκα...
Πρόσεχε μη σου κατσικωθείναι καταλαβα,απλα η κατσικα προσφερει κ 69 αλλα εγω δεν καταδεχομαι![]()
αμα πετυχω κανα 18-20 αρι πιπινα σε τσαρδι το γλυφω ολοκληρο το κορμακι του χωρις σκεψη κ τυψεις
χαχα θα μιλαμε για Must κατσικοερωταΠρόσεχε μη σου κατσικωθεί![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αμα πετυχω κανα 18-20 αρι πιπινα σε τσαρδι το γλυφω ολοκληρο το κορμακι του χωρις σκεψη κ τυψεις
ναι καταλαβα,απλα η κατσικα προσφερει κ 69 αλλα εγω δεν καταδεχομαι![]()
Δεν λέω για σένα αλλά για την κατσίκα...
Πιπινάκι του γάλακτος;αμα πετυχω κανα 18-20 αρι πιπινα σε τσαρδι το γλυφω ολοκληρο το κορμακι του χωρις σκεψη κ τυψεις
αρνακι ασπρο κ παχυ της μανας το καμαριΠιπινάκι του γάλακτος;
αρνακι ασπρο κ παχυ της μανας το καμαρι
φευγω ,παω για κανα μπυρονι παιδες κ κανα μεζε
Καλή όρεξη...αρνακι ασπρο κ παχυ της μανας το καμαρι
στανταρακι ;)Ελπιζω τζαπαν να βρω κ γω να σπατουλαρω με γλωσσα μου αφρατο ανατολιτικο πιπινομουνακι![]()
Πόσες έμειναν;Ελπιζω τζαπαν να βρω κ γω να σπατουλαρω με γλωσσα μου αφρατο ανατολιτικο πιπινομουνακι![]()
καλη μπυροποσιααρνακι ασπρο κ παχυ της μανας το καμαρι
Πόσες έμειναν;
Έτσι αποκτιέται η πείρακαλη μπυροποσια![]()
Σβήνεις μέρες στον φοριαμό;19 κ σημερα
καλη μπυροποσια![]()
Καλή όρεξη...
thnxΚ γω αλλη μια ωρα να παω να φαω