jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
είσαι πως δεν είσαι ο σημαιών ο παλουκωμένος.εννοειται ρε..ειμαι σημαινων προσωπο εγω..
Καυλές ήταν...Οι δικες μου καλες??
είσαι πως δεν είσαι ο σημαιών ο παλουκωμένος.
Τι σημαίνει δηλαδή το πρόσωπό σου;εννοειται ρε..ειμαι σημαινων προσωπο εγω..
καλά έχεις βάλει και συ τις πατσές σου και τις χαροκαμένες αλλά μία πρέπει να έιναι καλή.Οι δικες μου καλες??
καλά έχεις βάλει και συ τις πατσές σου και τις χαροκαμένες αλλά μία πρέπει να έιναι καλή.
είπαμε έχεις βάλει και συ τις γεματούλες σου,ελπίζω να μην τις πλήρωνες. :SΠοιες πατσες
Λιγη κοιλιτσα πριν χρονια
είπαμε έχεις βάλει και συ τις γεματούλες σου,ελπίζω να μην τις πλήρωνες. :S
είσαι πως δεν είσαι ο σημαιών ο παλουκωμένος.
σκασε ρε μαλακα μυωπα :Sείπαμε έχεις βάλει και συ τις γεματούλες σου,ελπίζω να μην τις πλήρωνες. :S
γαμιας του μπαρουΤι σημαίνει δηλαδή το πρόσωπό σου;![]()
ναι ρε μλκ ξέρω 1,63 58 κιλά.
Τις πλήρωνε σε είδος...είπαμε έχεις βάλει και συ τις γεματούλες σου,ελπίζω να μην τις πλήρωνες. :S
κούλα μύωπας δεν είμαι οπότε άλλαξε φαντασιώση οτι σε γαμάει μύωψ.σκασε ρε μαλακα μυωπα :Sγαμιας του μπαρου
![]()
![]()
εισαι απλα δε θες να το παραδεχτεις..μπορει αστιγματισμο..παντως δεν βλεπεις καλα :Sκούλα μύωπας δεν είμαι οπότε άλλαξε φαντασιώση οτι σε γαμάει μύωψ.![]()
αν δεν έβλεπα καλά θα έλεγα κωλαράκι αλλά τώρα που βλέπω λέω κωλάρου.εισαι απλα δε θες να το παραδεχτεις..μπορει αστιγματισμο..παντως δεν βλεπεις καλα :S![]()
εισαι απλα δε θες να το παραδεχτεις..μπορει αστιγματισμο..παντως δεν βλεπεις καλα :S![]()
εγω για καλο σου το λεω..κανε μια εξεταση ποσους βαθμους εχεις αστιγματισμο η μυωπια στα ματια και στα καπακια και μια κωλονοσκοπηση στην σουφρα για πολυποδεςαν δεν έβλεπα καλά θα έλεγα κωλαράκι αλλά τώρα που βλέπω λέω κωλάρου.
αν δεν έβλεπα καλά θα έλεγα κωλαράκι αλλά τώρα που βλέπω λέω κωλάρου.