baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.957
- Πόντοι
- 6.035
ειπα λόγω της ημέρας να είμαι κόσμιος αλλα η χοντρή σου χώνει τις παχουλές δαχτυλάρες της στον πάτο και δεν μπορείς να κάτσεις φρόνιμα.μονο το μπαρο![]()
![]()
ειπα λόγω της ημέρας να είμαι κόσμιος αλλα η χοντρή σου χώνει τις παχουλές δαχτυλάρες της στον πάτο και δεν μπορείς να κάτσεις φρόνιμα.μονο το μπαρο![]()
![]()
μόνο βατραχος.Ντιμ ποιος αλλος η αλλοι θα πρεπε να ναι παρων στο μελι για να μαστε gamatoi![]()
ειπα λόγω της ημέρας να είμαι κόσμιος αλλα η χοντρή σου χώνει τις παχουλές δαχτυλάρες της στον πάτο και δεν μπορείς να κάτσεις φρόνιμα.
ντοπας με τις ψυχωσεις τουΝτιμ ποιος αλλος η αλλοι θα πρεπε να ναι παρων στο μελι για να μαστε gamatoi![]()
καλα ζυγισε την ξανα τέτοιο κώλο και μπούτια ούτε εγω δεν έχω.![]()
![]()
![]()
χοντρη ειναι μονο η ψωλη μου
![]()
ντοπας με τις ψυχωσεις του
σταρακος αν κ εκανε γκεστ εμφανιση σημερα,γενικα πιο συχνα καλα θα ηταν
τσομπανης λειπει δεν πολυγραφει πλεον...μονο επαρχιακα.![]()
καλα ζυγισε την ξανα τέτοιο κώλο και μπούτια ούτε εγω δεν έχω.
λεει θα σου βαλει δονητη στον κωλο να ξες με τις μαλακιες που λεςκαλα ζυγισε την ξανα τέτοιο κώλο και μπούτια ούτε εγω δεν έχω.
τσίμυ πιτσιρικάς ποδόσφαιρο έπαιζες μόνιμα μπροστα?το γνωστό περίπτερο. :S
χαχαλεει θα σου βαλει δονητη στον κωλο να ξες με τις μαλακιες που λες![]()
σιγουρα θα σου γραψει κ με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ επεξηγωντας αναλυτικα την κωλοτρυπα των γιατρινων γναθου![]()
Μην κολλάς σε λεπτομέρειες!!!Αμε οι αλλοι(ες) 2 που ναι![]()
Εικοτολογώ πως θα εμβαθύνει, και θα αναρτήσει πίνακα με διαμετρήματα, γραμμικές ταχύτητες εισόδου, γωνίες κάστερ, καθώς και κωλοβυθομέτρηση, μαζί με παραδείγματα.
πές της να μετρήσουμε περιφέρεια και μπούτια να δούμε,καλά δεν φοβάσε που τις βάζεις κρέας στο στόμα. :Sλεει θα σου βαλει δονητη στον κωλο να ξες με τις μαλακιες που λες![]()
εχει φαγωθει με την τυπισα,ζηλευει να ξεςοντως τα διαβαζει θελει να τον γαμησει![]()
![]()
Τι πραγμα αυτη η ιωση της εποχης ρε, δεν περναει με τιποτα..
γεια σου τσιμη,μπαρε,διμιτσ και αθηναιε![]()
τσίμυ πιτσιρικάς ποδόσφαιρο έπαιζες μόνιμα μπροστα?το γνωστό περίπτερο. :S