athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.458
- Πόντοι
- 12.756
θα ηθελα απο 175 να παει 100 το μποτακι..Ε ναι κ το ζακετ μπουφαν που πηρΑ 25 ευρα κατω σημερα :S
θα ηθελα απο 175 να παει 100 το μποτακι..Ε ναι κ το ζακετ μπουφαν που πηρΑ 25 ευρα κατω σημερα :S
αφου εισαι ποντιος ρεΕ ναι κ το ζακετ μπουφαν που πηρΑ 25 ευρα κατω σημερα :S
αφου εισαι ποντιος ρε
η χειροτερη ειναι η Πειραιως,μακραν μαλακες απο παραδοσημετα τη εθνικη η χειροτερη τραπεζα
καλημερα Τσεκουρμαν καλο μηναη χειροτερη ειναι η Πειραιως,μακραν μαλακες απο παραδοση
καλημερα κ καλο μηνα σε ολους.![]()
ολες σκατα ειναι ντιμιη χειροτερη ειναι η Πειραιως,μακραν μαλακες απο παραδοση
ολες σκατα ειναι ντιμι
αλητες ειναι τα ματ κι οι... τραπεζιτες
καλημερα Τσεκουρμαν καλο μηνα![]()
τσιμι θα ξεχυθεις στα μαγαζα να παρεις κανα ερμαφροδιτο παπουτσακι παλι![]()
η χειροτερη ειναι η Πειραιως,μακραν μαλακες απο παραδοση
παω για δουλεια αλανια..![]()
παρολο που αγοραζω συχνα, αισθανομαι μια ανεπαρκεια... τι στο μπουτσο μ εχει πιασει... καταναλωτικη μαλακυνση... :-μπα ειμαι κομπλε απο ρουχισμο κ παπουτσια
τα ρδελα τα εχω αραιωσει κ γω,γενικα εχει χαλασει η πιατσα απο αποψη κοριτσιων κ υπηρεσιων...πλεον μια φορα το μηνα σαν συντηρηση κ αν συνεχιστει το εργο ακομη πιο αραια θα πηγαινω.παρολο που αγοραζω συχνα, αισθανομαι μια ανεπαρκεια... τι στο μπουτσο μ εχει πιασει... καταναλωτικη μαλακυνση... :-
και να τα φοραγα εξω καλα θα ηταν.... αφου δεν βγαινω... τα παιρνω και τα χω στα κουτια τους... εχω μαζεψει ενα σορο ζευγαρια, πουκαμισα, παντελονια... τα πουκαμισα δε, μονο σε ιδιαιτερες περιστασεις τα βαζω (σε τιποτα ρδελακια ...πλεον ουτε σ αυτα δεν παω)...![]()
μπα οκ
Δεν εχω παραπονο
καλη συνεχεια φιλε μουπαω για δουλεια αλανια..![]()
τα ρδελα τα εχω αραιωσει κ γω,γενικα εχει χαλασει η πιατσα απο αποψη κοριτσιων κ υπηρεσιων...πλεον μια φορα το μηνα σαν συντηρηση κ αν συνεχιστει το εργο ακομη πιο αραια θα πηγαινω.
εγω εχω γεμισει με μπουφαν κ παπουτσια κυριως...κ κει πρεπει να βαλω ενα στοπ.![]()
παρολο που αγοραζω συχνα, αισθανομαι μια ανεπαρκεια... τι στο μπουτσο μ εχει πιασει... καταναλωτικη μαλακυνση... :-
και να τα φοραγα εξω καλα θα ηταν.... αφου δεν βγαινω... τα παιρνω και τα χω στα κουτια τους... εχω μαζεψει ενα σορο ζευγαρια, πουκαμισα, παντελονια... τα πουκαμισα δε, μονο σε ιδιαιτερες περιστασεις τα βαζω (σε τιποτα ρδελακια ...πλεον ουτε σ αυτα δεν παω)...![]()
γαμησετα ,γεμισαμε τσιμι.Εγω παπουτσια εχω αρκετα
πηρες την Κυρα μονοπετρο?Ε οκ
Εγω κανα καφε καμια βολτα τα φοραω
Με πιανει καμια φορα να ξοδευω λεφτα σε ρουχα χωρις να χρειαζομαι