Επισκέπτης
Ρε άντε στον νεροχύτη σου να πλύνεις κανένα πιάτο,αμάν πια γλωσσού....
Μου βγαίνει το στικό μου σε ενοχλεί,μου βγαίνει το βρουτάλ πάλι σε ενοχλεί,τί θα γίνει;;;
πανε να κανεις καμια πιρουετα κλανια του νουρεγιεφ και ασε τα πιατα μου!Ρε άντε στον νεροχύτη σου να πλύνεις κανένα πιάτο,αμάν πια γλωσσού....
Nοικοκυρίο δεν παίζει κ απόψε εεε;;;το αποφασισα!!!!θα παω γ ενα ντρινκ στα γρηγορα κ μετα θα κανω κλωναρι!!!!!!!!!!!!!!!
ωχ !!!!!!το αποφασισα!!!!θα παω γ ενα ντρινκ στα γρηγορα κ μετα θα κανω κλωναρι!!!!!!!!!!!!!!!
και αλλο κλωνο θα κανεις που ειναι ο σερστεφανος και ο αλλος ο λουκαςτο αποφασισα!!!!θα παω γ ενα ντρινκ στα γρηγορα κ μετα θα κανω κλωναρι!!!!!!!!!!!!!!!
Μου βγαίνει το στικό μου σε ενοχλεί,μου βγαίνει το βρουτάλ πάλι σε ενοχλεί,τί θα γίνει;;;
Μην αποκαλύπτεις...χαχαχαχχααα στο μσν παίζονται τα παρασκήνια αυτού του θρεντ
αυτό εξηγεί πολλά
τσου...απεργω!Nοικοκυρίο δεν παίζει κ απόψε εεε;;;
ο λουκας δεν ηταν δικο μου....και αλλο κλωνο θα κανεις που ειναι ο σερστεφανος και ο αλλος ο λουκας
Θέλω να σε κάνω νοικοκυρά αρχικά ρε,μετά θα πιάσουμε κ το δούλα για να βρεις έναν πραγματικό άντρα κ όχι φλωράκο!!!πανε να κανεις καμια πιρουετα κλανια του νουρεγιεφ και ασε τα πιατα μου!
ο στεφαν ομως ηταντσου...απεργω!
ο λουκας δεν ηταν δικο μου....
στο πιατο στον εδωσα....ο στεφαν ομως ηταν
εβγαλα λαγο
Με τί αιτήματα;;;τσου...απεργω!
ρε μπουμπ ηλιθια εισαι? κοφτη αυτη τη μλκια με το λιον ελεος
Ποια θα υπερνικήσει άραγε;;;Ρε άντε στον νεροχύτη σου να πλύνεις κανένα πιάτο (αντρίκειο-βαρβατίλα)
αμάν πια γλωσσού (πουσταρδέλικο-λουμπινάτο)
στην ίδια πρόταση???
οι 2 φύσεις παλεύουν πολύ άσχημα μέσα σου