baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.269
- Πόντοι
- 5.097
σκύψε και θα μάθεις. :SΤι σκατα ειναι η ατσαλινα??
σκύψε και θα μάθεις. :SΤι σκατα ειναι η ατσαλινα??
τσίμυ έχω μπανίσει τρία μουνάκια σε ακτίνα 1 χιλιομέτρου απο μένα,τι να κάνω?
σκύψε και θα μάθεις. :S
στον πατσά?τι με πέρασες για τον αθηναίο. :SΒουρ!!!
ατσαλινο συρμα ας πουμε που οταν βουλωνει η σωληνα που περνανε τα καλωδια την ξεβουλωνεις με την ατσαλινα και σαπουνακι να γλυστραει..πικρα μεγαλη οταν χωνεις και τα καλωδια και πρεπει να τα περασεις μεσα στη σωληνα με ατσαλιναΤι σκατα ειναι η ατσαλινα??
Φτιάξε τρίγωνοτσίμυ έχω μπανίσει τρία μουνάκια σε ακτίνα 1 χιλιομέτρου απο μένα,τι να κάνω?
στον πατσά?τι με πέρασες για τον αθηναίο. :S
τσίμυ μη νομίζεις και ο άλλος έτσι την έμαθε και τώρα δεν κάνει χωρίς αυτή. :S
οδηγός είναι ρε βλάκα για να περάσεις τα καλώδιο.ατσαλινο συρμα ας πουμε που οταν βουλωνει η σωληνα που περνανε τα καλωδια την ξεβουλωνεις με την ατσαλινα και σαπουνακι να γλυστραει..πικρα μεγαλη οταν χωνεις και τα καλωδια και πρεπει να τα περασεις μεσα στη σωληνα με ατσαλινα
ΒΛΑΚΑ ΤΣΑΚΩΝΑ προσπαθησα να εξηγησω με λεπτομερειες στον Τζιμαρα που δεν ξερει..εσυ εισαι γνωστης χιλιομετρα ατσαλινας στο κωλι σου :-οδηγός είναι ρε βλάκα για να περάσεις τα καλώδιο.
τσίμυ έχω μπανίσει τρία μουνάκια σε ακτίνα 1 χιλιομέτρου απο μένα,τι να κάνω?
οταν δεν έχουμε σαπούνι ρίχνουμε χλέπες,ξέρεις εσύ. :SΒΛΑΚΑ ΤΣΑΚΩΝΑ προσπαθησα να εξηγησω με λεπτομερειες στον Τζιμαρα που δεν ξερει..εσυ εισαι γνωστης χιλιομετρα ατσαλινας στο κωλι σου :-
http://[URL unfurl="true"]www.hvgbook.net/smiles/sm554.gif[/img[/URL]]
[/quote]
:HappyBounce_4K8GSO:
:S :Sοταν δεν έχουμε σαπούνι ρίχνουμε χλέπες,ξέρεις εσύ. :S
μια εγω μια ο τζιμυς και μια εσυτσίμυ η μια δουλέυει σε κατάστημα αθλητικών ειδών,ελα να αγοράσεις απο εδώ μπουφαν.
εσείς μπουφαν εγω κάλτσες.μια εγω μια ο τζιμυς και μια εσυ
εσείς μπουφαν εγω κάλτσες.
τσίμυ μη νομίζεις και ο άλλος έτσι την έμαθε και τώρα δεν κάνει χωρίς αυτή. :S