iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.299
Τι θες τώρα; Να καίω βενζίνες για να πετύχω τα πιπίνια;Χα χα στην.αναπαυσεως στο γερακα ενα βενζιναδικο ολο πιπινια εχει στις αντλιες![]()
Τι θες τώρα; Να καίω βενζίνες για να πετύχω τα πιπίνια;Χα χα στην.αναπαυσεως στο γερακα ενα βενζιναδικο ολο πιπινια εχει στις αντλιες![]()
Τι θες τώρα; Να καίω βενζίνες για να πετύχω τα πιπίνια;![]()
Τώρα θα με βγάζει συνέχειαΑν σε βγαλει ο δρομος ντε
Χα χα στην.αναπαυσεως στο γερακα ενα βενζιναδικο ολο πιπινια εχει στις αντλιες![]()
πηγαινε κωνσταντινουπολεως απο τη μερια του ταχυδρομειου εχει ενα ετεκα βενζιναδικο..
βενζινα βαζουν τα ομορφα μελαχρινα πιπινια 18 χρονων, η μια απο αυτες ειχε χωσει τη μανικα
μεσα στο ντεποζιτο και την χαϊδευε σα να ηταν πουτσα.... πρεπει να ειναι πολυ αγαμητα τα μικρα.
Τώρα θα με βγάζει συνέχεια![]()
πηγαινε κωνσταντινουπολεως απο τη μερια του ταχυδρομειου εχει ενα ετεκα βενζιναδικο..
βενζινα βαζουν κατι ομορφα μελαχρινα πιπινια 18 χρονων, η μια απο αυτες ειχε χωσει τη μανικα
μεσα στο ντεποζιτο και την χαϊδευε σα να ηταν πουτσα.... πρεπει να ειναι πολυ αγαμητα τα μικρα.
Ωραια να βρεθουμε κ για καφε
Στο spam είμαστευστερα μου λες εσυ δεν ειναι τρολλακιας![]()
![]()
υστερα μου λες εσυ δεν ειναι τρολλακιας![]()
![]()
ειπΑ εγω κακος ;) για αυτο τον γουσταρω ειναι τσιφτηςΣτο spam είμαστε![]()
Α για σου![]()
Ποια λες;Το πατουρακι διπλα το δες???![]()
Ποια λες;
Πρεπει παρουμε κ λιακο μαζι για μεζεκρασο κατασταση να τρελαθουμε στην καυλανταειπΑ εγω κακος ;) για αυτο τον γουσταρω ειναι τσιφτης![]()
![]()
![]()