jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
Το ένα δεν αναιρεί το άλλο...Στηριζω η ξαπλωνω?? ;)
αντε ρε μαξιλαροκώληδες που δεν σέβεσται τον εργοδότη χειμώνα καλοκαίρι δεν κλείνει το ac.Οχι φοραω dry fit ρουχα![]()
αντε ρε μαξιλαροκώληδες που δεν σέβεσται τον εργοδότη χειμώνα καλοκαίρι δεν κλείνει το ac.
αντε ρε μαξιλαροκώληδες που δεν σέβεσται τον εργοδότη χειμώνα καλοκαίρι δεν κλείνει το ac.
κοιτά μλκ να πάρεις φωτιά με τη σόμπα.Μονο οταν εχει πολυ ζεστη ac
Το χειμωνα σομπιτσα μικρη αλλα γαματη
ενα κουτί γλυκά δεν πήρες οικονομιά για το ταξίδι αλλά μπουφάν θα πάρεις γύφτο,τι ώρα και θα είμαι εκει?Αυριο θα μαι στο mall να παρω μπουφαν ελα να κερασω για γιορτη μου![]()
κοιτά μλκ να πάρεις φωτιά με τη σόμπα.
Στηριζω η ξαπλωνω?? ;)
ενα κουτί γλυκά δεν πήρες οικονομιά για το ταξίδι αλλά μπουφάν θα πάρεις γύφτο,τι ώρα και θα είμαι εκει?
ο καλός ηλεκτρολόγος τα βραχυκυκλώνει αυτα τα κουμπιά του διαβόλου.Τι μλκ εισαι
Εχει κουμπι απο κατω με το που μετακινητε λιγο σβηνει
ελα στο attica κεντρο δουλευω μεσημερι και θα ειμαι εκει..πινουμε καφε και παμε να ψωνιζειςΑυριο θα μαι στο mall να παρω μπουφαν ελα να κερασω για γιορτη μου![]()
ο καλός ηλεκτρολόγος τα βραχυκυκλώνει αυτα τα κουμπιά του διαβόλου.
θα πουλήσεις το μπουφαν ρε ρακοσυλλέκτη? :SΓια το ταξιδι θελω το μπουφαν το παλιο το χω χρονια
Θα το πουλησω κ θα παρω καινουργιο
μετα θα ερθω απο εκει για μεσημεριάνο κερνας?ελα στο attica κεντρο δουλευω μεσημερι και θα ειμαι εκει..πινουμε καφε και παμε να ψωνιζεις![]()
ελα στο attica κεντρο δουλευω μεσημερι και θα ειμαι εκει..πινουμε καφε και παμε να ψωνιζεις![]()