iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Σε 10 χρόνια είπεΘα κερασω στουντιο κ σενα οταν με το καλο ντιμ κατεβει αθηνα
Σε 10 χρόνια είπεΘα κερασω στουντιο κ σενα οταν με το καλο ντιμ κατεβει αθηνα
Επίσκεψη ή αγορά;εγω ταπεινο μπουρδελακι θελω
χαχααχαχαχαχ επισκεψηΕπίσκεψη ή αγορά;
Σε 10 χρόνια είπε
εγω ταπεινο μπουρδελακι θελω
Λοιπόν: πάτα παράθεση και πας προεπισκόπηση, εκεί θα δεις από κάτω τις προηγούμενες παραθέσεις και πατάς εισαγωγή παράθεσης και σε άλλα posts αρκεί να μην είναι πολύ πίσω.Εδω θα μαστε να μου το θυμιζεις
Λοιπόν: πάτα παράθεση και πας επισκόπηση, εκεί θα δεις από κάτω τις προηγούμενες παραθέσεις και πατάς εισαγωγή παράθεσης και σε άλλα posts αρκεί να μην είναι πολύ πίσω.
Αλλιώς πας παράθεση, κάνεις αντιγραφή και μετά πας σε άλλο post, το κάνεις παράθεση, πατάς από κάτω επικόλληση να εμφανιστεί η δεύτερη παράθεση και σχολιάζεις...
Λοιπόν: πάτα παράθεση και πας επισκόπηση, εκεί θα δεις από κάτω τις προηγούμενες παραθέσεις και πατάς εισαγωγή παράθεσης και σε άλλα posts αρκεί να μην είναι πολύ πίσω.
Αλλιώς πας παράθεση, κάνεις αντιγραφή και μετά πας σε άλλο post, το κάνεις παράθεση, πατάς από κάτω επικόλληση να εμφανιστεί η δεύτερη παράθεση και σχολιάζεις...
Δύσκολο;
Λοιπόν: πάτα παράθεση και πας προεπισκόπηση, εκεί θα δεις από κάτω τις προηγούμενες παραθέσεις και πατάς εισαγωγή παράθεσης και σε άλλα posts αρκεί να μην είναι πολύ πίσω.
Βάλε κι ένα σχόλιο μετά τις παραθέσεις ή καλύτερα ανάμεσα ;)
Γιατί ρε συ; Τη νύχτα είναι πιο ρομαντικάΕ μη με γαμας τωρα βραδιατικα
Γιατί ρε συ; Τη νύχτα είναι πιο ρομαντικά