jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
Αυτή νιώθει ηδονή να τρώει ασταμάτητα κι αυτός την ταΐζει και της ρίχνει παντού φαγητά πάνω της για να την πηδήξει. Το τραγικό είναι ότι υπάρχουν τέτοια βίτσια. Δεν λέω άλλα να μην κάνω spoiler...Για πε στορυ!!
αθηναίος και αυτό. :SΑυτή νιώθει ηδονή να τρώει ασταμάτητα κι αυτός την ταΐζει και της ρίχνει παντού φαγητά πάνω της για να την πηδήξει. Το τραγικό είναι ότι υπάρχουν τέτοια βίτσια. Δεν λέω άλλα να μην κάνω spoiler...
ε μα ο παλιομαλάκας παεί να μας πεί οτι έχει κορμί μοντέλου,το τρώει το φαι της χοντρή δεν είναι οκ αλλά τρώει.
τι λες ρε μαλακα;παραληρεις; :Sε μα ο παλιομαλάκας παεί να μας πεί οτι έχει κορμί μοντέλου,το τρώει το φαι της χοντρή δεν είναι οκ αλλά τρώει.
Αυτή νιώθει ηδονή να τρώει ασταμάτητα κι αυτός την ταΐζει και της ρίχνει παντού φαγητά πάνω της για να την πηδήξει. Το τραγικό είναι ότι υπάρχουν τέτοια βίτσια. Δεν λέω άλλα να μην κάνω spoiler...
ε μα ο παλιομαλάκας παεί να μας πεί οτι έχει κορμί μοντέλου,το τρώει το φαι της χοντρή δεν είναι οκ αλλά τρώει.
πρόσεχε μη βρεθείς στο φούρνο με μήλο στο στόμα. :Sτι λες ρε μαλακα;παραληρεις; :S
γαματη ταινια θα ειναιΑυτή νιώθει ηδονή να τρώει ασταμάτητα κι αυτός την ταΐζει και της ρίχνει παντού φαγητά πάνω της για να την πηδήξει. Το τραγικό είναι ότι υπάρχουν τέτοια βίτσια. Δεν λέω άλλα να μην κάνω spoiler...
φτιάχτηκες,θα κάνεις αναπάρασταση? :Sγαματη ταινια θα ειναι![]()
Συ είπας...γαματη ταινια θα ειναι![]()
οταν μιλάω μου λέτε οτι λέω μαλακίες,πάρτα τώρα.Συ είπας...
Τι θέλω και μιλάω;φτιάχτηκες,θα κάνεις αναπάρασταση? :S
Δεν το έχω πει αυτό...οταν μιλάω μου λέτε οτι λέω μαλακίες,πάρτα τώρα.
τσιμυ εκανα μλκ εχω ολα τα υλικα για κεικ και μου λείπει το βούτυρο. :S
Τι θέλω και μιλάω;
Θα προστεθεί άλλος ένας στους θεατές αυτού του αίσχους...