TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
θα προτιμας διαχρονικα τραγουδια που εχουν μεινει στην ιστορια ;) οχι το καθε τσολι μη χεσωεχω κατι πιο ποιοτικο

θα προτιμας διαχρονικα τραγουδια που εχουν μεινει στην ιστορια ;) οχι το καθε τσολι μη χεσωεχω κατι πιο ποιοτικο
Γαματοι στιχοι
όταν το πρωτοακουσα ηταν σε δωματιο με γκομενα κ ειχα βαλει να παιζει τραγουδια κ το εβαλε πανω στην πιπα κ αρχισε να το τραγουδάει η γκομενα ελιωσα στα γελεια ακομα απορω πως συνηρθα κ πιδηξαΝα το στείλουμε στην Eurovision επειγόντως...
θα προτιμας διαχρονικα τραγουδια που εχουν μεινει στην ιστορια ;) οχι το καθε τσολι μη χεσω![]()
Άξιος!!!όταν το πρωτοακουσα ηταν σε δωματιο με γκομενα κ ειχα βαλει να παιζει τραγουδια κ το εβαλε πανω στην πιπα κ αρχισε να το τραγουδάει η γκομενα ελιωσα στα γελεια ακομα απορω πως συνηρθα κ πιδηξα![]()
![]()
![]()
![]()
θα προτιμας διαχρονικα τραγουδια που εχουν μεινει στην ιστορια ;) οχι το καθε τσολι μη χεσω![]()
Κι ένα από εμένα...
Γιατί άλλο Ντοστογιέφσκι άλλο Miss Raxevsky...η πεπαρα η καυλιαρα ρε![]()
![]()
Έτσι ακούστηκεΡε η πεπη δουλευει τελικα σε οικο??
ετσι θεικες ατακεςΓιατί άλλο Ντοστογιέφσκι άλλο Miss Raxevsky...
ενταξει φιλε γερασε πολυ :- βεβαια εγω της τον εχωνα φουλΤι μλκ εισαι![]()
ενταξει φιλε γερασε πολυ :- βεβαια εγω της τον εχωνα φουλ![]()
![]()
Άλλο Πέπη κι άλλο… πρέπει...ενταξει φιλε γερασε πολυ :- βεβαια εγω της τον εχωνα φουλ![]()
![]()
τσιμυ η παρέλαση περνάει εξω απο το περιπτερο?
ενημερωμενος φουλ με την τρας τιβι βλεπω φιλε μου ;)Άλλο Πέπη κι άλλο… πρέπει...
Από μέσα περνάει, αγνοούνται ήδη 3 κοπέλες ;)τσιμυ η παρέλαση περνάει εξω απο το περιπτερο?