Επισκέπτης
Tην ρουφιάνεψα,έγραψα στους λόγους:απαράδεκτο ακόμα κ για ελλεεινίδα,μπαναρετέ την παραυτά...τυπε θα την ρουφιανεψεις στους μοντ να φαει κανα γουορν κι αυτη;
Tην ρουφιάνεψα,έγραψα στους λόγους:απαράδεκτο ακόμα κ για ελλεεινίδα,μπαναρετέ την παραυτά...τυπε θα την ρουφιανεψεις στους μοντ να φαει κανα γουορν κι αυτη;
ναι ρε πουτη μου!!!!!!!!!!!!!επρεπε να πεις wtf
το "νεατερνταλ" μου ξεφυγε...συγγνωμη.
δεν θα το πουμε πουθενα....εχει κι αυτη αντεργκραουντ και δεν θα παρει χαμπαρι...σου λεω ειναι μοναδικη ευκαιρια.....σιγα ρε ....
ε σταματα!!!!!!!!!!δε μππορω αλλο γελιο...
σιγα ρε τυπε.... την λουκ τωρα θα την μαθεις?
πατσαβουρα ειναι... γραμμενη την εχουμε.
Λες και εχει σωστη αποψη
αφου ρε τυπε τους βλεπεις μαζι και λες οτι ο αντρας στην σχεση ειναι η σκορδα...μηδεν θηλυκοτητα και ενα καρο μαλακιες...και αντι να την πιασει απο το τσουλουφι την αφηνει να μαλακιζεται.....
Δηλαδή η σωστή γυναίκα θα έπρεπε να θέλει έναν άντρα βρουτάλ δίπλα της να τον υπηρετεί κ να της ρίχνει σφαλιάρες ή χτυπήματα με την ζώνη όταν δεν είναι σωστή,έτσι;;;;
σιγα ρε τυπε.... την λουκ τωρα θα την μαθεις?
πατσαβουρα ειναι... γραμμενη την εχουμε.
Λες και εχει σωστη αποψη
ρε κοψε το δουλεμα !!!!!δεν θα το πουμε πουθενα....εχει κι αυτη αντεργκραουντ και δεν θα παρει χαμπαρι...σου λεω ειναι μοναδικη ευκαιρια.....
ναι ρε ΠούτιN μου!!!!!!!!!!!!!
+1Για τον πουτσο και οι 2 τους.
Φαινεται απο εκει πως εχουν αλλαξει οι εποχες.
Τυπε ο καλυτερος αντρας ειναι ο παλιος
ο παραδοσιακος... Δε πα να λενε?
Ετσι θα μεινουμε εμεις...
αστες να τα μπλεκουν με φλωρους
στα αρχιδια μας
ε σταματα!!!!!!!!!!δε μππορω αλλο γελιο...
Σε λίγο θα κιτρινίσεις εσύ,ετοιμάσου,σε έκανα αναφορά...ε σταματα!!!!!!!!!!δε μππορω αλλο γελιο...
σε λιγο εσυ θα γινει μπλε.ετοιμασου εκανα τηλεφωνο σε κατι φιλαρακια απο το τζουντο.Σε λίγο θα κιτρινίσεις εσύ,ετοιμάσου,σε έκανα αναφορά...
τωρα θα λεγα κατι αλλα το μιουτ το χω σιγουρο...
δεν εχεις ελεος!τυπισσα ειλικρινα οταν βλεπω
τετοιες αποψεις
χαιρομαι που δεν εχω σχεση με καποια ελλεινιδα
γιατι βλεπω πως δεν εχει να μου προσφερει κατι
παιδακια οι περισσοτερες
Έτσι γυναίκα,σιωπή κ υποταγή στους άντρες!!!τωρα θα λεγα κατι αλλα το μιουτ το χω σιγουρο...
τωρα θα λεγα κατι αλλα το μιουτ το χω σιγουρο...
οχι απλα εχω παρει χαμπαρι πως δινονται τα μιουτ.ετσι μπραβο.
Για αυτο βουλωσε το στοματακι
για να μπορεις να εισαι εστω και εικονικα
σε επαφη με αρσενικα
το χουμε παρει πρεφα οτι τους εχετε βαρεθει τους βουτυρομπεμπεδες
απλα μην αυθαδιαζεις και αραξε ;)
Έχω πόρτα ασφαλείας κ καμία πρόθεση να βγω μέχρι αύριο!!!σε λιγο εσυ θα γινει μπλε.ετοιμασου εκανα τηλεφωνο σε κατι φιλαρακια απο το τζουντο.