athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.479
- Πόντοι
- 12.756
θα το δω να ξαναθυμηθω τα θανατικα
θα το δω να ξαναθυμηθω τα θανατικα
ξερω ειναι παλιατζουρα αλλα δε με ρχεται αλλο τωραθα το δω να ξαναθυμηθω τα θανατικα
αξεπεραστο ομωςξερω ειναι παλιατζουρα αλλα δε με ρχεται αλλο τωρα
blair witch 2016Τσεκουροφορε ειμαι αρρωστος,η γυναικα τα ξυνει και θελω να δω ταινια...τι τρομου προτεινεις;
την εχω δει πολυ καλη ταινιαblair witch 2016
πολυ καλη
τελικα ποια θα δεις τυπε?την εχω δει πολυ καλη ταινια
εχω βαλει saw και μετα θα δω alien αν δεν ξεραθωτελικα ποια θα δεις τυπε?
ωραιες ταινιες τυπεεχω βαλει saw και μετα θα δω alien αν δεν ξεραθω
την φάτσα σου στον καθρεπτη.Τσεκουροφορε ειμαι αρρωστος,η γυναικα τα ξυνει και θελω να δω ταινια...τι τρομου προτεινεις;
Τα έχω δει όλα, πολύ καλά αλλά σε κάνουν να σκεφτείς ότι οι σεναριογράφοι έχουν ψυχολογικά...
αυπνίες?Τα έχω δει όλα, πολύ καλά αλλά σε κάνουν να σκεφτείς ότι οι σεναριογράφοι έχουν ψυχολογικά...
Έκανα κι εγώ τη μαλακία να δω θρίλερ και τρόμαξααυπνίες?
είδες και συ τη φάτσα του αθηναίου? :SΈκανα κι εγώ τη μαλακία να δω θρίλερ και τρόμαξα
Το άβαταρ λες; ;)είδες και συ τη φάτσα του αθηναίου? :S
το αβαταρ είναι απλά τρειλερ το κυρίος είναι χειρότερο. :SΤο άβαταρ λες; ;)
Η αλήθεια πάντως είναι ότι δεν με τρόμαξε το θρίλερ αλλά με κρατάνε ξύπνιο οι γείτονες που έχουν πάρτυ. Λες να μένει ο Τζίμης στη γειτονιά μου;το αβαταρ είναι απλά τρειλερ το κυρίος είναι χειρότερο. :S
ο τσίμυς οταν κάνει ολονυχτιό πάρτυ το ξεκινάει στις δέκα το πρωί ε μέχρι της επτά έχει τελειώσει.Η αλήθεια πάντως είναι ότι δεν με τρόμαξε το θρίλερ αλλά με κρατάνε ξύπνιο οι γείτονες που έχουν πάρτυ. Λες να μένει ο Τζίμης στη γειτονιά μου;
ο τσίμυς οταν κάνει ολονυχτιό πάρτυ το ξεκινάει στις δέκα το πρωί ε μέχρι της επτά έχει τελειώσει.
τυπε τοσο αργα τη νυχτα κανει παρτυ,εισαι σιγουρος? :S :S :Sο τσίμυς οταν κάνει ολονυχτιό πάρτυ το ξεκινάει στις δέκα το πρωί ε μέχρι της επτά έχει τελειώσει.
πρέπει να μάθουμε που μένει να του χτυπάμε τα κουδούνια όπως κάναμε παιδιά.