iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.299
Pssss, διεθνείς ανταποκρίσεις στο μέλι...Καλα θα μιλαμε κ δω
Τα βραδια που θα γυρναω κατακοπος απ τις βολτες μου στο μελι θα μαι
Pssss, διεθνείς ανταποκρίσεις στο μέλι...Καλα θα μιλαμε κ δω
θα σε εχω απο κοντα...επισης να ξες Μαρουσι ερχομουν συνεχεια μεχριν λιγους μηνες εμενα κοντα....θα ερθω εκει να πιουμε και να φαμε οταν ειναι για την μασκα..εκτος αν θες να το συνδυασουμε με τσαρκα φαι και ποτοΚαλα θα μιλαμε κ δω
Δεν θα το ξεχάσεις με τίποτα, εγγύηση...Τι μλκ εισαι πια![]()
Να βάλεις τη μάσκα και να πας σε σπιτάκι να γίνει πανικός;θα σε εχω απο κοντα...επισης να ξες Μαρουσι ερχομουν συνεχεια μεχριν λιγους μηνες εμενα κοντα....θα ερθω εκει να πιουμε και να φαμε οταν ειναι για την μασκα..εκτος αν θες να το συνδυασουμε με τσαρκα φαι και ποτο![]()
![]()
Να βάλεις τη μάσκα και να πας σε σπιτάκι να γίνει πανικός;
το θα φαμε θα πιούμε ξέρεις την συνέχεια.θα σε εχω απο κοντα...επισης να ξες Μαρουσι ερχομουν συνεχεια μεχριν λιγους μηνες εμενα κοντα....θα ερθω εκει να πιουμε και να φαμε οταν ειναι για την μασκα..εκτος αν θες να το συνδυασουμε με τσαρκα φαι και ποτο![]()
![]()
Εγώ να σου πω την αλήθεια θα την πήγαινα σφαίρα σπίτι μη γίνει καμια στραβή...![]()
οχι αυτηνθα την εχω στη τσαντα μου
Και νηστικοί θα κοιμηθούμε;το θα φαμε θα πιούμε ξέρεις την συνέχεια.
χααχχαχαχαχαχααχχατο θα φαμε θα πιούμε ξέρεις την συνέχεια.
στο αμαξι στο πορτ μπαγκαζ μεχρι να παω σπιτιΕγώ να σου πω την αλήθεια θα την πήγαινα σφαίρα σπίτι μη γίνει καμια στραβή...
στο αμαξι στο πορτ μπαγκαζ μεχρι να παω σπιτι![]()
με φρικαρεις τωρα
μη και δεν κοιμηθούνε αυτό είναι το επίφοβο.Και νηστικοί θα κοιμηθούμε;![]()
θα ριξουμε πεη στην τσαρκαμη και δεν κοιμηθούνε αυτό είναι το επίφοβο.
Τι άλλο θα μπορούσαν να κάνουν μες στο σκοτάδι;μη και δεν κοιμηθούνε αυτό είναι το επίφοβο.
με φρικαρεις τωρα![]()
αυτη θα την θαυμασω θα την χαιδεψω και θα την κρυψω δεν ειναι να μενει εξω θα ειναι το my precious
Τώρα μιλάς σωστά!!!αυτη θα την θαυμασω θα την χαιδεψω και θα την κρυψω δεν ειναι να μενει εξω θα ειναι το my precious![]()
θα σε εχω απο κοντα...επισης να ξες Μαρουσι ερχομουν συνεχεια μεχριν λιγους μηνες εμενα κοντα....θα ερθω εκει να πιουμε και να φαμε οταν ειναι για την μασκα..εκτος αν θες να το συνδυασουμε με τσαρκα φαι και ποτο![]()
![]()
Τώρα μιλάς σωστά!!!