loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
και το ξερα οτι ειπε μλκια αλλα δε μπορουσα να την εντοπισω![]()
![]()
![]()

και το ξερα οτι ειπε μλκια αλλα δε μπορουσα να την εντοπισω![]()
![]()
![]()
Πήρα τηλέφωνο την μανα μου η οποία μου είπε να έχει κρυώσει το ταψί για να ρίξω το μελομα.ερωτηση στο ζεστο μελι εριξες ζεστα τα μελομακαρονα![]()
Να δω ποσα κιλα θα φτάσεις λακαμα μετα τα χριστούγεννα....ρε παιδια ελεοςκαθε φορα που διαβαζω τη λεξη μελομακαρονα σηκωνομαι και τρωω κανα δυο
![]()
![]()
τα χω και διπλα μου
![]()
![]()
![]()
κλαιν μωρε κ συ...την επομενη θα βγουν καλυτερα...σιγα....Πήρα τηλέφωνο την μανα μου η οποία μου είπε να έχει κρυώσει το ταψί για να ρίξω το μελομα.
Θα αγγίξει τριψήφιο...Να δω ποσα κιλα θα φτάσεις λακαμα μετα τα χριστούγεννα....
![]()
![]()
![]()
![]()
Όχι .Σπίτι ήμουνα.ησουνα dybbuk χθες;
τι λενε τα παπουδια διπλα;![]()
αφηνεις τα μελομακαρονα να κρυωσουν και μετα τα μελωνεις αν ηταν ζεστα τα μελομακαρονα και τα εριξες στο ζεστο μελι θα βγουν ευκοιλιαΠήρα τηλέφωνο την μανα μου η οποία μου είπε να έχει κρυώσει το ταψί για να ρίξω το μελομα.
ενταξει το καταλαβαμε ποοοοοσο γκει εισαι...ιναφ ιζ ιναφ...Ωχ ναι σωστά...
Λοιπόν αγόρασα κάτι παπουτσάκια για χορό μούρλια...![]()
χριστος και παναγια ρε μαλακα...κανε λογκ αουτ επιτελους!Λοιπόν αγόρασα κάτι παπουτσάκια για χορό μούρλια...![]()
του χρονουκλαιν μωρε κ συ...[glow=red,2,300]την επομενη [/glow]θα βγουν καλυτερα...σιγα....
bi,όχι gay!!!ενταξει το καταλαβαμε ποοοοοσο γκει εισαι...ιναφ ιζ ιναφ...![]()
![]()
Πολλες αποκαλύψεις κανεις.....ενταξει το καταλαβαμε ποοοοοσο γκει εισαι...ιναφ ιζ ιναφ...![]()
![]()
για βολια για πετροπολεμο καλα θα ναι....Tσιμεντολιθους θα εφτιαξε το Αλιντι![]()
![]()
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχριστος και παναγια ρε μαλακα...κανε λογκ αουτ επιτελους!
μη τον κοροιδευετε ρε!!!!!!!!!!!!ενταξει το καταλαβαμε ποοοοοσο γκει εισαι...ιναφ ιζ ιναφ...![]()
![]()
μιλησε η αρχιμαγειρισσακλαιν μωρε κ συ...την επομενη θα βγουν καλυτερα...σιγα....
χριστος και παναγια ρε μαλακα...κανε λογκ αουτ επιτελους!