jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
Όλα είναι σχετικά σε αυτή τη ζωή. Αυτό που εγώ λέω ξέσκισμα ο άλλος το λέει προκαταρκτικά και το ανάποδο...
Όλα είναι σχετικά σε αυτή τη ζωή. Αυτό που εγώ λέω ξέσκισμα ο άλλος το λέει προκαταρκτικά και το ανάποδο...
Αναδιατυπώνω: η Πατουλίδου κάποτε είχε πει ότι όταν κάποιος γυμνάζεται αρκετά και σταματάει γιατί πονάει οι αθλητές απλά έχουν κάνει το ζέσταμά τους
μα ποιος εισαι ο καρλ λιουηςΑναδιατυπώνω: η Πατουλίδου κάποτε είχε πει ότι όταν κάποιος γυμνάζεται αρκετά και σταματάει γιατί πονάει οι αθλητές απλά έχουν κάνει το ζέσταμά τους![]()
Δεν ξέρω αν τον θυμάσαι, αλλά προτιμώ τον περίφημο Πάπια Μάικλ Τζόνσονμα ποιος εισαι ο καρλ λιουης![]()
![]()
Σωστο κ αυτοΑναδιατυπώνω: η Πατουλίδου κάποτε είχε πει ότι όταν κάποιος γυμνάζεται αρκετά και σταματάει γιατί πονάει οι αθλητές απλά έχουν κάνει το ζέσταμά τους![]()
Δεν ξέρω αν τον θυμάσαι, αλλά προτιμώ τον περίφημο Πάπια Μάικλ Τζόνσον![]()
εγω λογω οτι ειμαι πολυ ψηλος ;) 1,7? προτιμω αυτονΔεν ξέρω αν τον θυμάσαι, αλλά προτιμώ τον περίφημο Πάπια Μάικλ Τζόνσον![]()
γιατι ο iuakoya τι ειναιΦουλ στην ντοπα ηταν αυτος η καμω λαθος
Όχι φίλε, εσύ λες για τον Μπεν Τζόνσον...Φουλ στην ντοπα ηταν αυτος η καμω λαθος
Όχι φίλε, εσύ λες για τον Μπεν Τζόνσον...
γιατι ο iuakoya τι ειναι![]()
θα τον στειλω εγω με τον μαικ παρεα
![]()
![]()
Μου άλλαξες άθλημα τώρα, εδώ Μάικλ Αιρ Τζόρνταν και τα μυαλά στα κάγκελα...εγω λογω οτι ειμαι πολυ ψηλος ;) 1,7? προτιμω αυτον![]()
![]()
Χαχαχα...γιατι ο iuakoya τι ειναι![]()
θα τον στειλω εγω με τον μαικ παρεα
![]()
![]()
εγω φιλε το ειπα λογω υψους ;) δεν μπορω να ασχοληθω με αλλο αθλημαΜου άλλαξες άθλημα τώρα, εδώ Μάικλ Αιρ Τζόρνταν και τα μυαλά στα κάγκελα...
ετσιΧαχαχα...
Ντοπάρομαι φυσικά με μπόλικο τζατζίκι σαν τον Σπύρο Λούη!!!
Χαχαχα...
Ντοπάρομαι φυσικά με μπόλικο τζατζίκι σαν τον Σπύρο Λούη!!!
Εντάξει, κρατάμε τα κάγκελα τότεεγω φιλε το ειπα λογω υψους ;) δεν μπορω να ασχοληθω με αλλο αθλημα![]()
![]()
τιποτα κολοκυθακια τηγανητα με το τζατζικι σουπερ ;)Χα χα
Ντοπα μονο με natural προιοντα
Τζατζικη
Τυροκαυτερη
Καριολικη
Χα χα
Ντοπα μονο με natural προιοντα
Τζατζικη
Τυροκαυτερη
Καριολικη
οχι απο εκει εφυγα κανονικα ;) δεν απεδρασα :-Εντάξει, κρατάμε τα κάγκελα τότε![]()
![]()
![]()