baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.959
- Πόντοι
- 6.035
θα σε βγάλω δημόσια να σε πηδάνε οι λαθρό στα φανάρια.Μη κοροειδευει ζημιες θα την παθεις κ συ
θα σε βγάλω δημόσια να σε πηδάνε οι λαθρό στα φανάρια.Μη κοροειδευει ζημιες θα την παθεις κ συ
Το μέλι είναι ίσως η μοναδική τροφή που κρατά πραγματικά για πάντα και δεν λήγει. Τυχαίο; Δε νομίζω...
θα σε βγάλω δημόσια να σε πηδάνε οι λαθρό στα φανάρια.
Πες μου ποιες μέρες κυκλοφορείς και πού για να ξέρωΔεν σταματαω ποτε στα φαναρια![]()
Καλά εσυ είσαι μαλάκας είναι γνωστό γι'αυτο πήρες πεζό,η άλλη η χαμούρα τι σκουριασμένη μπετούγια έχει.Ειδες τι μπουστης ειναι
Χαιρεται με τις ζημιες μας![]()
εχω αηδιασει με τον μπουστη :S :S :S
Προσπαθώ να το φανταστώ ως εικόνα...Φωτια κ τσεκουρι κ κατανα φοροντας hannya![]()
Καλά εσυ είσαι μαλάκας είναι γνωστό γι'αυτο πήρες πεζό,η άλλη η χαμούρα τι σκουριασμένη μπετούγια έχει.
ρε μουνίο στο φανάρι που στρίβεις για παράδεισο θα σε δέσω που έχει και κίνηση.Δεν σταματαω ποτε στα φαναρια![]()
δεν θυμασαι;Καλά εσυ είσαι μαλάκας είναι γνωστό γι'αυτο πήρες πεζό,η άλλη η χαμούρα τι σκουριασμένη μπετούγια έχει.
Προσπαθώ να το φανταστώ ως εικόνα...
Παρόλο που δεν σταματούσες στα φανάρια;Μλκις ετυχε
Πριν εixα saxo vts k 10 χρονια δεν ανοιξε μυτη
ρε μουνίο στο φανάρι που στρίβεις για παράδεισο θα σε δέσω που έχει και κίνηση.
Και η φωτιά; Φλέγεται το τσεκούρι;Ευκολο
Στα χερια τσεκουρι κ κατανα
ευκολό η κατάνα η τσεκούρι θα κραατάει γιατί το άλλο χέρι θα είναι μέσα απο το κιμωνό που είναι βολικό για αυνάνες.Προσπαθώ να το φανταστώ ως εικόνα...
ευκολό η κατάνα η τσεκούρι θα κραατάει γιατί το άλλο χέρι θα είναι μέσα απο το κιμωνό που είναι βολικό για αυνάνες.
το τσεκούρι δεν ξέρω αλλά ο κώλος του τσίμυ παίρνει φωτιά όπως η βενζίνη.Και η φωτιά; Φλέγεται το τσεκούρι;