jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
Afoy eίναι βλάκας.
Οκ, άρξεται η συνεδρίασις...Τεκμηριωσε το κοπροσυνοδε!!
το τεκμιριωνεις εσυ κάθε μέρα. :SΤεκμηριωσε το κοπροσυνοδε!!
τσιμυ πάω να βγάλω το σκυλί έξω να χέσει όλα τα πεζοδρομια,αυριο λέω να τον ανεβάσω μαρούσι πές μου που μένεις να σου αφήσω πακέτο έξω απο το σπίτι.
τσιμυ πάω να βγάλω το σκυλί έξω να χέσει όλα τα πεζοδρομια,αυριο λέω να τον ανεβάσω μαρούσι πές μου που μένεις να σου αφήσω πακέτο έξω απο το σπίτι.
θα ειμαι ευγενικός επειδή με έχετε παρεξηγήσει,με όλο το σεβασμο που δεν έχω στο προσωπό σου θα μας κλάσεις τ'αρχίδια.Εχω αεροβολο
θα ειμαι ευγενικός επειδή με έχετε παρεξηγήσει,με όλο το σεβασμο που δεν έχω στο προσωπό σου θα μας κλάσεις τ'αρχίδια.
Η φιλία πάνω απ' όλα...Κ παλι φιλοι θα μαστε να καυλαντιζουμε στο μελι
εννοειτε ρε τι ημαστε για να παρεξηγηθούμε,πάντως μια καταγγελία για απειλή της σωματικής ακεραιότητας του κατοικιδίου μου στην έκανα,φιλικά πάντα.Κ παλι φιλοι θα μαστε να καυλαντιζουμε στο μελι
το παν η φιλία.Η φιλία πάνω απ' όλα...
Άμα είναι φιλικά όλα καλά ;)εννοειτε ρε τι ημαστε για να παρεξηγηθούμε,πάντως μια καταγγελία για απειλή της σωματικής ακεραιότητας του κατοικιδίου μου στην έκανα,φιλικά πάντα.
εννοειτε ρε τι ημαστε για να παρεξηγηθούμε,πάντως μια καταγγελία για απειλή της σωματικής ακεραιότητας του κατοικιδίου μου στην έκανα,φιλικά πάντα.
Άμα είναι φιλικά όλα καλά ;)
Η τρίτη θα είναι δώρο ;)
Με στεναχωρησες τωρα
2 καταγγελια συτην τη βδομαδα!!!
Φιλικος διακανονισμος!!!!
Ο αριθμός 3 είναι συμβολικός ;)Λες να τριτωσει το κακο??![]()