iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.299
Μην του το λέτε έτσι απότομα, δεν κάνει ;)
Μην του το λέτε έτσι απότομα, δεν κάνει ;)
Από ανατολικά προάστια;![]()
Πάλι; Δεν ξεδώσατε μετά την κριτική της κορασίδας;![]()
Πάλι; Δεν ξεδώσατε μετά την κριτική της κορασίδας;![]()
χαχαΜην του το λέτε έτσι απότομα, δεν κάνει ;)
Απαπαπαπαπαπα!!!
Πως κάνετε έτσι βρε αδελφέ;;;;
Άν με ξαναπιάσει "λιγούρα" να μην έχω ένα δυο πρόχειρα τεμάχια; Να αρχίσω να ξαναψάχνω;
Έχετε δίκιο, των φρονίμων τα παιδιά πριν "πεινάσουν" μαγειρεύουνΑπαπαπαπαπαπα!!!
Πως κάνετε έτσι βρε αδελφέ;;;;
Άν με ξαναπιάσει "λιγούρα" να μην έχω ένα δυο πρόχειρα τεμάχια; Να αρχίσω να ξαναψάχνω;
Φροντίζει για το μέλλον, δεκτόν...Ελα μου ντε
Χαχαχα, το κατάλαβα, είχα πάρει μια φορά να μου φύγει το απωθημένο...Απω ανατολη μπρε
Έχετε δίκιο, των φρονίμων τα παιδιά πριν "πεινάσουν" μαγειρεύουν![]()
Χαχαχα, το κατάλαβα, είχα πάρει μια φορά να μου φύγει το απωθημένο...
Με πιάσαν οι ντροπές και το απέφυγα :SΠριν καβλωσουν θα λεγα![]()
κ γω στο Βαρδαρη αρχες 2000...στενο μουνι,τωρα ηταν Κινεζα ή κατι αλλο θα σας γελασω...σχιστοματα ηταν παντως με τα κλασσικα χαρακτηριστικα.
κ γω στο Βαρδαρη αρχες 2000...στενο μουνι,τωρα ηταν Κινεζα ή κατι αλλο θα σας γελασω...σχιστοματα ηταν παντως με τα κλασσικα χαρακτηριστικα.
Ναι, είχε έρθει μία με ασιατικές ρίζες, έχω γράψει και κριτική, ωραίο κομμάτι και με μακριά μαλλιά μέχρι τον κώλο...
Ισχύει, εδώ μας μπερδεύουν άλλες κι άλλες, σιγά μην καταλάβουμε και τις Ασιάτισσες. Αν και τώρα τελευταία παίζουν πολλές από βάθη πρώην Σ. Ένωσης...κ γω στο Βαρδαρη αρχες 2000...στενο μουνι,τωρα ηταν Κινεζα ή κατι αλλο θα σας γελασω...σχιστοματα ηταν παντως με τα κλασσικα χαρακτηριστικα.
Ναι, είχε έρθει μία με ασιατικές ρίζες, έχω γράψει και κριτική, ωραίο κομμάτι και με μακριά μαλλιά μέχρι τον κώλο...
Ισχύει, εδώ μας μπερδεύουν άλλες κι άλλες, σιγά μην καταλάβουμε και τος Ασιάτισσες. Αν και τώρα τελευταία παίζουν πολλές από βάθη πρώην Σ. Ένωσης...