baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 14.045
- Πόντοι
- 6.035
οπου θες παμε αλλα στο αλφα θα παω μονος με τη βιλματι εγινε που παμε ρε παιδια? εχω μοναξιες

οπου θες παμε αλλα στο αλφα θα παω μονος με τη βιλματι εγινε που παμε ρε παιδια? εχω μοναξιες
φακ χοτελ να φαναστω ειναι το αλφα?οπου θες παμε αλλα στο αλφα θα παω μονος με τη βιλμα![]()
οπου θες παμε αλλα στο αλφα θα παω μονος με τη βιλμα![]()
φακ χοτελ να φαναστω ειναι το αλφα?
υπαρχει φαγαδικο ιχωρ?του αδωνη ειναι?παραδιπλα απο τη κλεοπατρα αμεσως μετα το ιχωρ το φαγαδικο
![]()
παραδιπλα απο τη κλεοπατρα αμεσως μετα το ιχωρ το φαγαδικο
![]()
λες να το λεω λαθοςυπαρχει φαγαδικο ιχωρ?του αδωνη ειναι?![]()
δεν εισαι της περιοχης γι'αυτο![]()
![]()
![]()
![]()
δεν το ξερωωωωω ....
....εγω δεν πηγαινω σε τετοια μερη !
θελω και γωωω![]()
![]()
![]()
τα δικα μου τα πλερωνω μονη ...
![]()
![]()
![]()
![]()
λες να το λεω λαθοςετσι νομιζω πως λεγεται δεν εχω φαει ποτε να σου πω την αληθεια,θα παω το γλου που ειναι γευσηγνωστης
![]()
![]()
δεν εισαι της περιοχης γι'αυτο
θα σου κανω ξεναγηση στη περιοχη μη φοβασε θα τα μαθεις ολα![]()
+φωνω ... αλλα 1ον. Με τον φιλο μπαρος θα βγουμε σαν καλοι φιλοιΟταν βγαινεις εξω με μια κοπελα, εννοειται οτι δεν την αφηνεις να πληρωσει τιποτα.
Αυτοι οι μοντερνισμοι ειναι του κωλου.
Και την πορτα θα της ανοιξεις, και μπροστα σου θα την αφησεις να περπατησει, και την καρεκλα θα της τραβηξεις να καθισει, και φυσικα θα τα πληρωσεις ολα εσυ.
Μην τα ισοπεδωνουμε ολα.
εχουμε ακομα μια ωρα για την τελευταια προβοληναιιιι καλαααααα .... το ειδα σημερα εκανα δημοσια προταση για ταινιουλα και κανεις δν ηρθε ... μονη εμεινα σπιτι με το pc στα χερια ... +φωνω ... αλλα 1ον. Με τον φιλο μπαρος θα βγουμε σαν καλοι φιλοι![]()
και 2ον. ολα τα προαναφερθεντα ειναι ωραιο να τα κανει ... αλλα με τα λεφτα δεν εχω καλη σχεση και με οτι σχετιζεται με αυτα ... :S
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
φιλε παμε μονοι μας .... ειναι τρελος ....εκει θα μας πηγαινες;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ναιιιι καλαααααα .... το ειδα σημερα εκανα δημοσια προταση για ταινιουλα και κανεις δν ηρθε ... μονη εμεινα σπιτι με το pc στα χερια ... +φωνω ... αλλα 1ον. Με τον φιλο μπαρος θα βγουμε σαν καλοι φιλοι![]()
και 2ον. ολα τα προαναφερθεντα ειναι ωραιο να τα κανει ... αλλα με τα λεφτα δεν εχω καλη σχεση και με οτι σχετιζεται με αυτα ... :S
και πτωματοφαγος....;ημαρτον ρε...... :o :o :o :oθα σου σερβιριζαν το νωντα ρε![]()
![]()
εχουμε ακομα μια ωρα για την τελευταια προβολη
αλλα φιλοι φιλοι οχι και μαλακες![]()
Θα ηταν τραγικο στα 18 να εχεις καλη σχεση με τα λεφτα.
Σε 10 χρονια βεβαια θα εισαι πολυ διαφορετικη, οπως ολοι.