raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.436
- Πόντοι
- 5.006
Γαμημενε εχω αραβωνιαστει και βλεποντας σε πως καταντησες δεν θελω να προχωρησω :S :S :-
Εγω θελω να σπειρω τον διαδοχο..ο γαμος ηταν μονοδρομος..
Γαμημενε εχω αραβωνιαστει και βλεποντας σε πως καταντησες δεν θελω να προχωρησω :S :S :-
Εισαι ωραιος τυπος εσυ τζιμυ...ροκας....ανεξαρτητος....
Βεβαι θα ψωφησεις μονος και αβοηθητος και θα σε βρουνε τουμπανιασμενο καμια βδομαδα μετα οι γειτονες λογω βρωμας..θα σου ραψουν και 2 χερουλια και θα σε θαψουν σε κανα χωραφι...
Εγω θελω να σπειρω τον διαδοχο..ο γαμος ηταν μονοδρομος..
σε καταφερε κ σε τυλιξε η πουλαδα.
θα γινει διπλασια τωρα να ξες.
Σιγα μην την αφησω να γινει σαν μπαουλο...τζαμπα πλερωνω τα γυμναστηρια και τις σαουνες της??? :S
Ασε που εχω τσεκαρει και πεθερουλα πριν παντρευτω και ειναι καλο σκαρι..
katse meta tin genna ta ksanaleme.Σιγα μην την αφησω να γινει σαν μπαουλο...τζαμπα πλερωνω τα γυμναστηρια και τις σαουνες της??? :S
Ασε που εχω τσεκαρει και πεθερουλα πριν παντρευτω και ειναι καλο σκαρι..
katse meta tin genna ta ksanaleme.
Για το παιδακι προχωρω και εγωΕγω θελω να σπειρω τον διαδοχο..ο γαμος ηταν μονοδρομος..
katse meta tin genna ta ksanaleme.
ουτε να κατουρησεις χωρις ελεγχο δεν μπορειςΑμα γινει φακλανα, θα παρω τον διαδοχο και θα φυγω...
Ουτως ή αλλως και τωρα που ειναι πιπινι, παλι ξενογαμαω αβερτα γιατι το χουι δεν κοβεται...
Αμα γινει φακλανα, θα παρω τον διαδοχο και θα φυγω...
Ουτως ή αλλως και τωρα που ειναι πιπινι, παλι ξενογαμαω αβερτα γιατι το χουι δεν κοβεται...
Αμα γινει φακλανα, θα παρω τον διαδοχο και θα φυγω...
Τσιμυ ποσο παει το χοτελι στο τζαπαν?
9 μερες σεχεδον 500
Ολα με πρωινο
20 -11 παω επιτελους ιαπωνια!!!
όταν γυρίσεις, περιέγραψε αν γίνεται σεξοτουρισμός, αν είναι εύκολο να βρεις κάποια σεξεργάτρια και πόσο στοιχίζει
Τζαμπα θα την βγαλεις
Εισαι ωραιος τυπος εσυ τζιμυ...ροκας....ανεξαρτητος....
Βεβαι θα ψωφησεις μονος και αβοηθητος και θα σε βρουνε τουμπανιασμενο καμια βδομαδα μετα οι γειτονες λογω βρωμας..θα σου ραψουν και 2 χερουλια και θα σε θαψουν σε κανα χωραφι...