baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.878
- Πόντοι
- 6.035
Είπα να μην είμαι πλεονέκτης και ανέφερα η ανάφερα μόνο έναν.ποιος απο ολους;![]()
Είπα να μην είμαι πλεονέκτης και ανέφερα η ανάφερα μόνο έναν.ποιος απο ολους;![]()
Δοκιμασέ την πρώτα για να είσαι σίγουρος για το αποτέλεσμα.![]()
παλι καλα αφησες και για μας καποιουςΕίπα να μην είμαι πλεονέκτης και ανέφερα η ανάφερα μόνο έναν.![]()
γνωμη για ροδοπακη ακα αλβανοφωνοBare θες ζεστη σοκολατα σε φλυτζανι με αγγλικη ατακα και να κουλουριασεις τα ποδια σου στον καναπε σαν πουστρακι κρατωντας και με τα 2 χερια το φλυντζανι ζεσταίνοντας τα χερια σου και να μιλας με ροδοπακη ... Σαν 2 πουστρακια που κουτσομπολευουν την γειτονια που τους καταλαβε οτι ειναι πουστηδες ...
Σε κανω εικονα σαν την πουστρα απ το DOT να είσαι![]()
![]()
![]()
γνωμη για ροδοπακη ακα αλβανοφωνο
με το μαλακο ομως ειμαστε στην φαση αγαπης τωρα και μολις στεριωσει παλι ξερεις.....καλο πεντιαλα λιγκο μαλακα
καλο πεντιαλα λιγκο μαλακα
ηπια πολυ κρυο ροδοπακι σαν την ψυχη του πρωι πρωι και με επιασε τσιρλαμε το μαλακο ομως ειμαστε στην φαση αγαπης τωρα και μολις στεριωσει παλι ξερεις.....![]()
![]()
καλημέρα κύριε Taftaar![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ηπια πολυ κρυο ροδοπακι σαν την ψυχη του πρωι πρωι και με επιασε τσιρλα![]()
![]()
![]()
την καλημερα μου μουνοσκυλα![]()
τι μαλακες ναυαγια γραφουν εδώ τωρα που πηγαν τα παλια αλανια ??![]()
![]()
![]()
κερναμε ροδοπακητι μαλακες ναυαγια γραφουν εδώ τωρα που πηγαν τα παλια αλανια ??![]()
![]()
![]()
τον θυμασαι τον πατερ πηγασιο?
Τσάκω αγιαστούρα από τον πάτέρα πηγάσιο.κερναμε ροδοπακη
τον θυμασαι τον πατερ πηγασιο?![]()
Τσάκω αγιαστούρα από τον πάτέρα πηγάσιο.![]()
Στάση γαρίδας , ο αντίχειρας πιπίλα και νανάκια μπολούκο.τι μαλακες ναυαγια γραφουν εδώ τωρα που πηγαν τα παλια αλανια ??![]()
![]()
![]()
Στάση γαρίδας , ο αντίχειρας πιπίλα και νανάκια μπολούκο.
Στάση γαρίδας , ο αντίχειρας πιπίλα και νανάκια μπολούκο.
Έφαγα φαλάφελ και κλάνω ασύστολα και βρωμερά.καμια φουντα καπνιζεις φιλε??