athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.448
- Πόντοι
- 12.756
Νομιζω ειναι ευτυχισμενος..βλεπει την ζωη να περναει απο το παραθυρο,τρωει τοστακια,γαμαει σαπιες με κονδυλωματα...παει διακοπες στο κωλοχωρι του...τι αλλο να ζητησει;ειναι δουλος της λαιμαργιας του και το πληρωσε
του κανουν μασαζακι ΑΑΑΝομιζω ειναι ευτυχισμενος..βλεπει την ζωη να περναει απο το παραθυρο,τρωει τοστακια,γαμαει σαπιες με κονδυλωματα...παει διακοπες στο κωλοχωρι του...τι αλλο να ζητησει;
ο νωντας γαμαει....δεν παιζει.....γαμαει....εδω εσυ θεοποιησες τον Νωντα
μου τα ξερασε ο Σταματης![]()
Ανθρωπο με τη δικια σου κοψια, χτικιαρη, με τατουαζ σε ολο το σωμα και ετεροφυλοφιλο δεν εχω δει στη ζωη μου! Αυτη την εμφανιση εχουν κατι τελειωμενοι ομοφυλοφιλοι στην Αμερικη που γονατιζουν στα γκεη μπαρ με μια κανατα και πινουν χυσια.Κοιτα μην σε δειρουν παλι γυαλαμπουκαοριστε σου εκανα παραθεση 2 ποστ αισθανεσαι καλυτερα ναυαγιο...απο αυριο παλι χαπια,νετ και ντελιβερυ γιατι φοβασαι να πας σουπερ μαρκετ μην σε δειρουν η σου κανουν μπουλινγκ μπουλη
![]()
του κανουν μασαζακι ΑΑΑ![]()
ο νωντας γαμαει....δεν παιζει.....γαμαει....
υ.γ. ο σταμουλης πολυ βεντετα την εχει δει και μιλαει μεσω αντιπροσωπουγια τιμωρια εχουμε ριξει σπραιη πιπεριου σε ολες τις πατουσες απο ολες τις ιεροδουλες της φυλης... η γλωσσα του θα γινει σα φλασκα μελιτζανα
![]()
ποτε δε θα νοιωσει ολοκληρωμενος αμα δε ρουφηξει τις αρχιδαρες του νωντα ;)Νομιζω ειναι ευτυχισμενος..βλεπει την ζωη να περναει απο το παραθυρο,τρωει τοστακια,γαμαει σαπιες με κονδυλωματα...παει διακοπες στο κωλοχωρι του...τι αλλο να ζητησει;
Αυριο παλι χοντρουλη....Ανθρωπο με τη δικια σου κοψια, χτικιαρη, με τατουαζ σε ολο το σωμα και ετεροφυλοφιλο δεν εχω δει στη ζωη μου! Αυτη την εμφανιση εχουν κατι τελειωμενοι ομοφυλοφιλοι στην Αμερικη που γονατιζουν στα γκεη μπαρ με μια κανατα και πινουν χυσια.
χμμμμ να μπει στο προγραμμα..υγ.ο παθητικος βαν πουστεν εβγαλε φωτο του νωντα χυμα εδω.ευτυχως εκρυψε φατσαποτε δε θα νοιωσει ολοκληρωμενος αμα δε ρουφηξει τις αρχιδαρες του νωντα ;)
Που να βγαζε βιντεο με εναν πουστη τατουαζατο στην Αχαρνων γελια που θα ριχναμε!χμμμμ να μπει στο προγραμμα..υγ.ο παθητικος βαν πουστεν εβγαλε φωτο του νωντα χυμα εδω.ευτυχως εκρυψε φατσα
:o link?χμμμμ να μπει στο προγραμμα..υγ.ο παθητικος βαν πουστεν εβγαλε φωτο του νωντα χυμα εδω.ευτυχως εκρυψε φατσα
σε ενα γκευ θεμα προσφατα δεν θυμαμαι...γαμιεται με τραβελια και κυνηγαει τετοια θεματα βλεπεις...εφαγε ξυλο μια φορα απο ντιγκο και κατι ψιλες απο αλλους νομιζω αλλοδαπους..καταλαβαινεις την τραγικοτητα..:o link?
ξερεις συστημενοο νωντας γαμαει....δεν παιζει.....γαμαει....
υ.γ. ο σταμουλης πολυ βεντετα την εχει δει και μιλαει μεσω αντιπροσωπουγια τιμωρια εχουμε ριξει σπραιη πιπεριου σε ολες τις πατουσες απο ολες τις ιεροδουλες της φυλης... η γλωσσα του θα γινει σα φλασκα μελιτζανα
![]()
σιγα μη μπορει να αντιμετωπισει ο κοτοπουλακιας κοτζαμου θεοτηταξερεις συστημενο![]()
----------------------------
θελω τον νωντα ως αντιπαλο γιατι εσυ εισαι λιγος πλεον
στα φαγανε τα λεφτα και την ενεργεια η ρωσιδες/λευκορωσιδες![]()
δεν εισαι ποια ανταξιος αντιπαλος![]()
Σταματακης μεγαλη συμπαθεια μου μαζι με βατραχακο και ας τον γαμουσα.Απο αγαπη φυσικασιγα μη μπορει να αντιμετωπισει ο κοτοπουλακιας κοτζαμου θεοτητααπλα ορεγεται τη πουτσα του νωντα στο σφιχτο του κωλαρακι (αν ειναι ακομα σφιχτο μετα απο τα γλωσσοφιλα με τον μπαρμπι :S) νομιζει οτι εχουμε ξεχασει τις ασωτειες του
![]()
![]()
σε ενα γκευ θεμα προσφατα δεν θυμαμαι...γαμιεται με τραβελια και κυνηγαει τετοια θεματα βλεπεις...εφαγε ξυλο μια φορα απο ντιγκο και κατι ψιλες απο αλλους νομιζω αλλοδαπους..καταλαβαινεις την τραγικοτητα..
εκανε λαθος το παιδι ηταν και σκοταδισιγα μη μπορει να αντιμετωπισει ο κοτοπουλακιας κοτζαμου θεοτητααπλα ορεγεται τη πουτσα του νωντα στο σφιχτο του κωλαρακι (αν ειναι ακομα σφιχτο μετα απο τα γλωσσοφιλα με τον μπαρμπι :S) νομιζει οτι εχουμε ξεχασει τις ασωτειες του
![]()
![]()
χα χα χαΟταν γυρισει ο Σταμ θα τον παρω στο δικο μου στρατοπεδο. Μαζι θα κανουμε μπουλιγκ στους αδυναμους.