athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.448
- Πόντοι
- 12.756
Ερχεται η Δεξια του Κυριου παλι ευτυχως
Ερχεται η Δεξια του Κυριου παλι ευτυχως
Δεν νομιζω τυπε, παλι με Αλεξη σε βλεπω για αλλα 4 χρονακια
Ετοιμασε μου εισιτηρια αν γινει αυτο για ΑφρικηΔεν νομιζω τυπε, παλι με Αλεξη σε βλεπω για αλλα 4 χρονακια
Γιατι δεν περασες καλα τοσο καιρο με Αλέξη ?![]()
![]()
![]()
![]()
κυνηγαει με λυσσα την επιχειρηματικοτητα και τους επιχειρηματιες...εχουν λιγοστεψει τα κωλαδικα... :'(
Ετοιμασε μου εισιτηρια αν γινει αυτο για Αφρικη
μεχρι τωρα πιστευω τις δημοσκοπησεις ελπιζω να μην τον ξαναβγαλουντυπε ειναι τοσο μπουρδελο οι αλλοι που αναγκαστικα παλι ο μαλακας θα βγει.
ο Κουλης δεν πείθει , η αρσενικη Γεννηματά εχει γίνει.
Μπορει να βγει με αλλα 10 κομματα , αλλα Αλεξη θελουν τα παπουδια , αν τους δωσει και πισω καμια σύνταξη θα γινει της γαμιολας
κυνηγαει με λυσσα την επιχειρηματικοτητα και τους επιχειρηματιες...εχουν λιγοστεψει τα κωλαδικα... :'(
μεχρι τωρα πιστευω τις δημοσκοπησεις ελπιζω να μην τον ξαναβγαλουν
πλακα πλακα παιζει δυναμικαΕιναι νωρις για δημοσκοπησεις, κατσε να δωσει τιποτα αναδρομικα πισω λιγο πριν τις εκλογες και καμια νομιμοποίηση καμια χιλιαδα συμβασιουχων απο εδω και απο εκει που καθονται.
Να δωσει και κατι στους παπουδες , να ανεβασει και αλλο λιγο τον ελαχιστο μισθο , και θα βγει να κανει το γυρο του θριαμβου με καμπριο lada στην Αθηνα
Εχω χασει κι αυτη τη φωτογραφια που σου εβαζα και το βουλωνες, την κοτα με το φωτοσοπαρισμενο καβλι απο το τραβεστι που σε πηδαγε.Μην πιστευεις πουστη λόγια και πουτανας μοιρολόγια![]()
Παρτε και λιγη κοκα να πασπαλισετε κανα καβλι σα μπουγατσα.Αντε να σε δω μαλάκα...και Τσεκουροφορος μαζι για αγρια γουστα![]()
Για γραψε παλι την επικη ατακα που εγραψες στον νικ07 ως σισιΕχει τρελαθει.Μια το παιζει νικ7,μια οτι αυτοδιαγραφτηκα,παρακαλαει για λιγη προσοχη δεν του δινει κανεις σημασια ρε Τσεκουροφορε.Θελει τις μαπες του παλι να ισιωσει ο εγκεφαλος οπως παλια![]()
Πρεπει να ξαναμπουν οι παλιες καραβανες για να ξαναζωντανεψει το μελι :- εστω και με κλωνους
Ηρθα εγωΠρεπει να ξαναμπουν οι παλιες καραβανες για να ξαναζωντανεψει το μελι :- εστω και με κλωνους
ΥΓ
ροδοπακι Ε-Ε-Ε-Ε-ΛΑ![]()
Ηρθα εγω![]()
σαν την μαϊμού πιάνεσαι απ'όποιο κλαδί βρίσκεις μπροστά σου![]()