iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.748
- Πόντοι
- 2.606
Ένα μίζερο ανθρωπάκι που κάθεται όλη μέρα να φτιάχνει κλώνους για να μιλήσει με κάποιον και παίρνει μάτι τι γράφουν οι άλλοι στο σαι.
Είναι δυνατόν να μην νιώσεις συμπόνια και κατανόηση σε μια τόσο τραγελαφική ύπαρξη;
Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι οτι αισθάνεσαι γυναίκα και ελκυεσαι από το ίδιο φύλο σωστά;; Αυτό το συμπέρασμα κατάφερα να βγάλω λίγο βοήθησε το μακιγιάζ και λίγα αυτά που είπες . Εγώ μια συμβουλή που θέλω να δώσω είναι αγαπά εσύ πρώτα τον εαυτό σου, μην περιμένεις να το κάνουν οι άλλοι . Όπου και να πας όπου και να γυρνάς αυτό που είσαι να το "φωνάζεις" δεν είναι ούτε ντροπή ούτε κακο , είσαι εσύ, είμαστε ίσοι αλλά είμαστε διαφορετικοί!!! Αν δεν αρέσεις έτσι όπως είσαι, αν δεν σε σέβονται έτσι όπως είσαι μάλλον δεν αξίζει να έχεις κανέναν άνθρωπο δίπλα σου που δεν θα αποδέχεται αυτό που εσύ είσαι.
είπα ναι τυπε.ΑμεΑ είσαι?Δεν κόβει?![]()
![]()
![]()
![]()
Τυπε πρεπει να νιωθει πολυ μοναξια τωρα που μας αφησε και ο Νωντας. :S :S :S![]()
![]()
![]()
τυπε η νωντα το ειχε τεραστια αναγκη να μας αφησει χρονους![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τυπε δε νιωθω, ειμαι σκληρος καριολης. :S :S :S
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τυπε αγριο πραγμα η κατσικα. :S :S :S
![]()
μαζεύτηκαν τα ποντίκια![]()
οχι για πολυ τυπε εχεις ανθρωποδιωχτη :S :S :S
Γειά σας και απο μένα!!! Είμαι ο jerrybanana και είμαι παλιά πουτάνα στο κουρμπέτι...![]()
άκουσα για κάποιον που μισώ ότι έπαθε μεγάλο κακό και χάρηκα πολύ αλλά δεν μου αρκεί
θέλω να πάθει κι άλλα
Εμεις τυπε να δεις πως θα στενοχωρηθουμε οταν μαθουμε κατι αναλογο για εσενα. :S :S :S
![]()
pragmatiko misos
θυμίζεις τον runar που ευχόταν καρκίνους στον μπουκόφσκι3
Ποιοι ειναι αυτοι τυπε:S :S :S
περιμενω μπολικο πραγμα να πεσει στην χωματερη μας![]()
τυπε θυμασαι τον χαστουρα?oxi_agapes_mono_sex
δεν ήταν ο νώντας