Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 75 άτομα (0 μέλη και 75 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
δεν έχω γνωρίσει κοντό που να διατηρεί τη συζήτηση σε ένα ευχάριστο επίπεδο για πολλή ώρα

σύντομα αρχίζει να μιζεριάζει και να απαξιώνει θεσμούς και πρόσωπα

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
ο σαντ μαν μιλάει ως κοντός

να τα λέμε αυτά

είναι κοντός Νεοέλλην μιλλένιαλ αε κρίση ηλικίας

έτσι φαντάστηκα τον εν λόγω χαρακτήρα

Επισκέπτης
του κοντούς δεν τους απορρίπτουν μόνο οι γυναίκες αλλά τους αποκλείουν συχνά και οι άλλοι άντρες από τις παρέες

δύσκολα μπαίνει ένας κοντός στην κουβέντα

είναι σκληρή η εποχή μας για τους κοντούς και ευτυχώς δεν είμαι κοντός

υπαρχουν και  χειροτερα ..

κοντος  και  ντελιβερας ...
η  αυτοκτονια ειναι  λυτρωση για αυτους!

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
άρα, εδώ τίθεται θέμα εμπιστοσύνης στην κρίση ενός κοντού

εμπιστευόμαστε ή όχι τα όσα ένας κοντός διατείνεται ότι ισχύουν?

η γνώμη μου είναι ότι είμαστε καχύποπτοι και εξετάζουμε ξανά και ξανά τα όσα ισχυρίζεται ένας κοντός

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
η παρέα με κοντούς έχει τα θετικά και τα αρνητικά της

Επισκέπτης
υπαρχουν και  χειροτερα ..

κοντος  και  ντελιβερας ...
η  αυτοκτονια ειναι  λυτρωση για αυτους!
Ειχε φτιαξει εναν ωραιο διαλογο ο νικ07 στο θρντ γυμναστηριου που τσακωνοταν με δυο τυπους και για να εξευτελισει εντελως τον χαπακια ccss13 τους λεει εμενα που με βλεπετε ειμαι σεκιουριτας και αμεσως οι τυποι εσκασαν στα γελια και του λεγανε σεκιουριτας; σε λυπομαστε καημενε και τετοια. :2funny:

pipinia luv

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2017
Like
303
Πόντοι
36
του κοντούς δεν τους απορρίπτουν μόνο οι γυναίκες αλλά τους αποκλείουν συχνά και οι άλλοι άντρες από τις παρέες

δύσκολα μπαίνει ένας κοντός στην κουβέντα

είναι σκληρή η εποχή μας για τους κοντούς και ευτυχώς δεν είμαι κοντός

τυπε ασε τις πιπες που λες ολη την ωρα και μπες στο ψητο    :S :S :S
εχεις κανενα κλωνο σαν τον δροσερο μακεδονα  :gay: :effemine: να σου μπαναρω και σημερα;    :grin: :grin: :grin:

pipinia luv

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2017
Like
303
Πόντοι
36
τυποι στα 10 μπαν δροσερων κλωνων του δροσερου ντοπα ο ενας ειναι δωρο    :-( :-( :-(

pipinia luv

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2017
Like
303
Πόντοι
36
Ρε Εντουρο ελεος δηλαδη κανε μερικα print screen να γελασουμε και εμεις που δεν το ξενυχταμε στο σαι...

τυπε αντι για print screen θα σου στειλω ολοκληρο gif απο αυτο που επαθε ο δροσερος μακεδονας    :2funny: :2funny: :2funny: :gay: :effemine:

BfE4.gif

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
:2funny: :2funny: :2funny: μακεδονα σατανα τους μπερδεψες ολους  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

ακου εκει ο σταματης  μακεδονας  :S :S :S :S

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
ο σαντ μαν μιλάει ως κοντός

να τα λέμε αυτά

είναι κοντός Νεοέλλην μιλλένιαλ αε κρίση ηλικίας

έτσι φαντάστηκα τον εν λόγω χαρακτήρα
Και εγω ψηλος ειμαι. Αλλα δε συμφωνω για τους κοντους. Ξερω τουλαχιστον 2 κοντους που παντρευτηκαν μια χαρα, αποκαταστημενοι με δουλεια, με τα παιδια, ολα καλα. Οσο για κοντους διανομεις, συνηθως Αλβανοι ντελιβεραδες ειναι τοσο κοντοι. Δινω παντα 0,50 ευρω φιλοδωρημα και με ευχαριστουν με τη καρδια τους. Κι εγω υπαλληλος ειμαι και καταλαβαινω οτι ο αλλος και το 50λεπτο το θεωρει σημαντικο. Τοσες παραγγελιες παει, μαζευεται ποσον μαζι με το μισθο. Αναρωτιεμαι, υπαρχουν ορισμενοι που δεν αφηνουν καθολου φιλοδωρημα;

Επισκέπτης
Και εγω ψηλος ειμαι. Αλλα δε συμφωνω για τους κοντους. Ξερω τουλαχιστον 2 κοντους που παντρευτηκαν μια χαρα, αποκαταστημενοι με δουλεια, με τα παιδια, ολα καλα. Οσο για κοντους διανομεις, συνηθως Αλβανοι ντελιβεραδες ειναι τοσο κοντοι. Δινω παντα 0,50 ευρω φιλοδωρημα και με ευχαριστουν με τη καρδια τους. Κι εγω υπαλληλος ειμαι και καταλαβαινω οτι ο αλλος και το 50λεπτο το θεωρει σημαντικο. Τοσες παραγγελιες παει, μαζευεται ποσον μαζι με το μισθο. Αναρωτιεμαι, υπαρχουν ορισμενοι που δεν αφηνουν καθολου φιλοδωρημα;
Σε Αλβανους ποτε! Αντε να γινουμε κρατος να γεμισουν τα λεωφορεια για Κακαβια.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Σε Αλβανους ποτε! Αντε να γινουμε κρατος να γεμισουν τα λεωφορεια για Κακαβια.
Αληθεια τωρα, σου φερνει παραγγελια ανθρωπος στη πορτα του σπιτιου σου, Αλβανος, Πακιστανος, Ελληνας, οτι ειναι,  αντι να τρεχεις εσυ με βροχες, ζεστες, κρυα, στο φερνει  και παραλαμβανεις και δε δινεις τιποτα; Τι λες; ευχαριστω, κι εξω απ τη πορτα;

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16

οι κοντοί είναι συχνά αναξιόπιστοι

κουβαλούν ένα σύνθετο ψυχισμό που μπερδεύει την κρίση τους

αν βρεθείς ποτέ σε συζήτηση ανάμεσα σε αγνώστους, μην εμπιστευτείς ποτέ την άποψη του κοντού

αν κάθεσαι με την παρέα σου σε καφετέρια και 'ρθει κοινός γνωστός που είναι κοντός, φύγε εσύ ή απλά μην λάβεις υπόψη τις απόψεις του κοντού

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom