Επισκέπτης
Τι υψος μιλαμε;
Ρωτα τον αν ειναι με τακουνια ή οχι....
Τι υψος μιλαμε;
του κοντούς δεν τους απορρίπτουν μόνο οι γυναίκες αλλά τους αποκλείουν συχνά και οι άλλοι άντρες από τις παρέες
δύσκολα μπαίνει ένας κοντός στην κουβέντα
είναι σκληρή η εποχή μας για τους κοντούς και ευτυχώς δεν είμαι κοντός
τι κακοήθειες ειναι αυτες που διαδίδονται
Ειχε φτιαξει εναν ωραιο διαλογο ο νικ07 στο θρντ γυμναστηριου που τσακωνοταν με δυο τυπους και για να εξευτελισει εντελως τον χαπακια ccss13 τους λεει εμενα που με βλεπετε ειμαι σεκιουριτας και αμεσως οι τυποι εσκασαν στα γελια και του λεγανε σεκιουριτας; σε λυπομαστε καημενε και τετοια.υπαρχουν και χειροτερα ..
κοντος και ντελιβερας ...
η αυτοκτονια ειναι λυτρωση για αυτους!
του κοντούς δεν τους απορρίπτουν μόνο οι γυναίκες αλλά τους αποκλείουν συχνά και οι άλλοι άντρες από τις παρέες
δύσκολα μπαίνει ένας κοντός στην κουβέντα
είναι σκληρή η εποχή μας για τους κοντούς και ευτυχώς δεν είμαι κοντός
τυπε ασε τις πιπες που λες ολη την ωρα και μπες στο ψητο :S :S :S
εχεις κανενα κλωνο σαν τον δροσερο μακεδονα![]()
να σου μπαναρω και σημερα;
![]()
![]()
![]()
Ρε Εντουρο ελεος δηλαδη κανε μερικα print screen να γελασουμε και εμεις που δεν το ξενυχταμε στο σαι...
Και εγω ψηλος ειμαι. Αλλα δε συμφωνω για τους κοντους. Ξερω τουλαχιστον 2 κοντους που παντρευτηκαν μια χαρα, αποκαταστημενοι με δουλεια, με τα παιδια, ολα καλα. Οσο για κοντους διανομεις, συνηθως Αλβανοι ντελιβεραδες ειναι τοσο κοντοι. Δινω παντα 0,50 ευρω φιλοδωρημα και με ευχαριστουν με τη καρδια τους. Κι εγω υπαλληλος ειμαι και καταλαβαινω οτι ο αλλος και το 50λεπτο το θεωρει σημαντικο. Τοσες παραγγελιες παει, μαζευεται ποσον μαζι με το μισθο. Αναρωτιεμαι, υπαρχουν ορισμενοι που δεν αφηνουν καθολου φιλοδωρημα;ο σαντ μαν μιλάει ως κοντός
να τα λέμε αυτά
είναι κοντός Νεοέλλην μιλλένιαλ αε κρίση ηλικίας
έτσι φαντάστηκα τον εν λόγω χαρακτήρα
Σε Αλβανους ποτε! Αντε να γινουμε κρατος να γεμισουν τα λεωφορεια για Κακαβια.Και εγω ψηλος ειμαι. Αλλα δε συμφωνω για τους κοντους. Ξερω τουλαχιστον 2 κοντους που παντρευτηκαν μια χαρα, αποκαταστημενοι με δουλεια, με τα παιδια, ολα καλα. Οσο για κοντους διανομεις, συνηθως Αλβανοι ντελιβεραδες ειναι τοσο κοντοι. Δινω παντα 0,50 ευρω φιλοδωρημα και με ευχαριστουν με τη καρδια τους. Κι εγω υπαλληλος ειμαι και καταλαβαινω οτι ο αλλος και το 50λεπτο το θεωρει σημαντικο. Τοσες παραγγελιες παει, μαζευεται ποσον μαζι με το μισθο. Αναρωτιεμαι, υπαρχουν ορισμενοι που δεν αφηνουν καθολου φιλοδωρημα;
Αληθεια τωρα, σου φερνει παραγγελια ανθρωπος στη πορτα του σπιτιου σου, Αλβανος, Πακιστανος, Ελληνας, οτι ειναι, αντι να τρεχεις εσυ με βροχες, ζεστες, κρυα, στο φερνει και παραλαμβανεις και δε δινεις τιποτα; Τι λες; ευχαριστω, κι εξω απ τη πορτα;Σε Αλβανους ποτε! Αντε να γινουμε κρατος να γεμισουν τα λεωφορεια για Κακαβια.
Και εγω ψηλος ειμαι. Αλλα δε συμφωνω για τους κοντους. Ξερω τουλαχιστον 2 κοντους που παντρευτηκαν μια χαρα, αποκαταστημενοι με δουλεια, με τα παιδια, ολα καλα. Οσο για κοντους διανομεις, συνηθως Αλβανοι ντελιβεραδες ειναι τοσο κοντοι. Δινω παντα 0,50 ευρω φιλοδωρημα και με ευχαριστουν με τη καρδια τους. Κι εγω υπαλληλος ειμαι και καταλαβαινω οτι ο αλλος και το 50λεπτο το θεωρει σημαντικο. Τοσες παραγγελιες παει, μαζευεται ποσον μαζι με το μισθο. Αναρωτιεμαι, υπαρχουν ορισμενοι που δεν αφηνουν καθολου φιλοδωρημα;
Σε Αλβανους ποτε! Αντε να γινουμε κρατος να γεμισουν τα λεωφορεια για Κακαβια.