troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.704
- Πόντοι
- 5.506
ε ποτε θα τσακωθουμε και εσυ ρε θειο? στης 7 μετα το τσαι?Γιατι τοσο αργα ρε μαν?εχει κανα ριαλιτυ νωριτερα?![]()
ε ποτε θα τσακωθουμε και εσυ ρε θειο? στης 7 μετα το τσαι?Γιατι τοσο αργα ρε μαν?εχει κανα ριαλιτυ νωριτερα?![]()
Να ριξω εναν πουτσο στην δικια μου πρωτα...μετα ενα ντουζακι και 50 ελξεις για ζεσταμα και ειμαι ετοιμος...Γιατι τοσο αργα ρε μαν?εχει κανα ριαλιτυ νωριτερα?![]()
ρε ροπαπο σορυ τωρα...αλλα απο ποτε αρχιζεις να υπολογιζεις την ωρα?γιατι ολα αυτα που λες βια ενα 5λεπτο ειναι :S :S :SΝα ριξω εναν πουτσο στην δικια μου πρωτα...μετα ενα ντουζακι και 50 ελξεις για ζεσταμα και ειμαι ετοιμος...
παρεμπιπτόντως
ο εθισμός σου στο ίντερνετ σου στέρησε ευκαιρίες για πραγματική μόρφωση
42 χρονών... σε ποιον να το πεις...
Μην εισαι αυγολεμονος ρε αυγολεμονε.. :Sρε ροπαπο σορυ τωρα...αλλα απο ποτε αρχιζεις να υπολογιζεις την ωρα?γιατι ολα αυτα που λες βια ενα 5λεπτο ειναι :S :S :S
παω πασο τουμπεκι και σεβομαι....Μην εισαι αυγολεμονος ρε αυγολεμονε.. :S
μάκρυνε η γλώσσα σου τελευταία...
πολύ θάρρος πήρες
πεθύμησες καμιά ξεγυριστή φάπα απ' τον ντόπα φαίνεται για να ξαναρθείς στα ίσα σου...
ατιμη κενωνια παιχνιδια που παιζεις :S :S :Sγενηθηκε με πονεμενο κωλο ο ντοπατζιμ
γενηθηκε με πονεμενο κωλο ο ντοπατζιμ
Ελα ρε τάκη πώς μιλάς έτσι εκπομπή λόγου είμαστε.Να ριξω εναν πουτσο στην δικια μου πρωτα...μετα ενα ντουζακι και 50 ελξεις για ζεσταμα και ειμαι ετοιμος...
νεος δροσερος τυπος ο μακεδονας :S :S :S![]()
θα κανει καλη παρεα με την ντοπα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τυπε η μακεδονες στρατιωτες στην εκστρατεια του Μεγ.αλεξανδρου ειχαν πολυ λιγες γυναικες μαζι τους
Και λογικο ηταν να κανανε αλλαξωκωλιες απο τοτες
Μονο ο μεγιστος στρατηλατης πηδουσε γυναικες, ειχε κρασι καθαρο,κρεβατι, που για την εποχη το κρεβατι το ειχαν μονο η πλουσιοι της εποχης
Τον ζηλεψανε μετα απο καιρο, γιατι αυτοι σφαζοντουσαν και πηδιοντουσαν μεταξυ τους και αυτος επερνε ολη την δοξα και της γυναικες παντρευτηκε ηδη 3 εκει περα
Θελανε να τον φανε τυπε με δηλητηριο στο κρασι του
Τωρα πεθανε απο μαλαρια απο την βρωμια των ινδων εκει
Πεθανε απο το δηλητηριο στο κρασι
Δεν ξερουμε
Οποτε συμπερσματικα, απο το dna μου σαν μακεδονας ειμαι και εγω κουνιστος
αυτη ειναι η αχρηστη πληροφορια της ημερας τυπε :S :S :S
τυπε μακεδονα τι κανει ο paris papis; :S :S :S