μακεδόνας
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 67
- Πόντοι
- 1
Εγω ειμαι θυρα 7..τι μαρξ και αρχιδια μου τσαμπουνας??? :S
καλα κανεις
πλουτισε και εσυ τον νονο και αρχιμαφιοζο μαρινακη
ηλιθιε
Εγω ειμαι θυρα 7..τι μαρξ και αρχιδια μου τσαμπουνας??? :S
Ο μαρινακης βοηθαει την ομαδα ρε σκουλικι...και οποιος βοηθαει την ομαδα, ειμαστε μαζι του...κατι σκουπιδια σαν και εσενα θελουν να τον χωσουν φυλακη αλλα δεν τολμανε γιατι θα βγουμε στους δρομους και δεν θα τους σωζει τιποτα μετα...καλα κανεις
πλουτισε και εσυ τον νονο και αρχιμαφιοζο μαρινακη
ηλιθιε
Καλα, φαε μια γλαροσουπα τωρα, γιατι ο βαγγελας δεν ειναι για τα δοντια σου...κλαψε μπουμπι
θα τον φανε τον βαγγελα
Ο μαρινακης βοηθαει την ομαδα ρε σκουλικι...και οποιος βοηθαει την ομαδα, ειμαστε μαζι του...κατι σκουπιδια σαν και εσενα θελουν να τον χωσουν φυλακη αλλα δεν τολμανε γιατι θα βγουμε στους δρομους και δεν θα τους σωζει τιποτα μετα...
Μην κλαις...κατσε και απολαυσε τον βιασμο σου, οπως γινεται εδω και δεκαετιες...να παθει καρκινο αυτος και ολη του οικογενεια και τα ζωα εσεις που τρεχετε για αυτονα
τον πρεζεμπορα
ουτε ο εσκομπαρ δεν δολοφονουσε με τον υπουλο τροπο που σκοτωνει ο χοντρος
ευχομαι να σκοτωθεις σε μια νεα θυρα 7 να ξεβρωμισει ο τοπος
Καλα, φαε μια γλαροσουπα τωρα, γιατι ο βαγγελας δεν ειναι για τα δοντια σου...
μελιαγριο πραγμα το μειλ![]()
μακεδόνας = δούκας
χαχα ο ραόπας έπεσε στην παγίδα του δούκα
όλε όλε όλε όλε
![]()
![]()
![]()
Μην κλαις...κατσε και απολαυσε τον βιασμο σου, οπως γινεται εδω και δεκαετιες...
Μετα το παθημα της διαρρηξεως και το περσινο κλεψιμο του σκυλιου μου απο το μπαλκονι (το βρηκα)
Και επειδη δεν γουσταρω αλλα τραβηγματα και χασουρες με τον καθεναν
και αφου εχω βαλει καποια συστηματα ασφαλειας ......
Σκεφτομαι να κανω καποιες μετατροπες στα καγκελα των μπαλκονιων του διαμερισματος μου, ωστε να ειναι αδυνατον να εχει κανεις προσβαση απο εκει.
Εχω βαλει ρανταρ ηδη και σκεφτομαι και για καγκελα συρομενα στις μπαλκονοπορτες
Θελω ομως να βαλω και λαμες ακονισμενες να κοβουν σαν ξυραφια, σε ολες τις πλευρες των μπαλκονιων, ωστε οποιος τολμησει να πιαστει να του κοβεται το χερι και ας γκρεμοτσακιστει στο κενο.....
Και για τα πλαινα εχω σκεφτει μια ιδιοκατασκευη, παλι με ακονισμενες λαμες
Η ολη κατασκευη σκεφτομαι να ειναι απο γαλβανισμενο σιδερο ωστε να μην στομωνει το ακονισμα απο σκουρια και να ακονιζεται ελαφρως καθε χρονο, ωστε να διατηρει την λεπιδα οπως την θελω
Το ερωτημα ειναι, θα υπαρχει κινδυνος να βρω μπελα, αν τυχει να τσακιστει κανενας επιδοξος διαρρηκτης ?
Σημειωτεον οτι δεν υπαρχει κατι αξιας μεσα στο σπιτι πλεον αφου οτι υπηρχε εφυγε για θυριδα ....
Απλα δεν θελω να δω κανεναν πανω απο το κεφαλι μου στα καλα καθουμενα.....
Φίλε τον ξέσκισες το τζιμυ πάλι σήμερα γράψε και με κανένα άλλο κλώνο. :S :S :Sραόπα μείνε μακριά από τον ολυμπιακό
μην ξαναγράψεις στο θρεντ του θρύλου
αεκτζής είμαι αλλά σε προειδοποίησα
στο θρεντ του θρύλου δεν θα ξαναγράψεις
κάνεις κακό
Τρεμει η κωλοτρυπιδα σου την Ιακωβικη υπερδυναμη!χα,χα
Δεν υφισταται ουτε πετερο-ιακωβικο/εντουρικη συμμαχια,ουτε πικερο-ιακωβικη συμμαχια κ πρασινα αλογα...κλασσικα εκμεταλευτηκες το γεγονος οτι μονοπωλησε στο τσατ,η προσωπικη διαμαχη τζιμυ τζιμ με εντορο- ιακωβους κ μπηκες σφηνα να λες περι διωγμους κ συμμαχιες.Μαλακιες δηλ...Μην γελιομαστε.
Αλλωστε δεν τσακωθηκα ποτε με ιακωβους,ουτε εντουριστες κτλ.
Στο ντιμιτσεικο στρατοπεδο κι εσυ. Θα φατε καλα.Και εγω στηριζω Μαρκο Κωλο...δεν θα περασει το ΠΟΥΛΙΝΓΚ των ΕντουροΙακωβων.
Στο ντιμιτσεικο στρατοπεδο κι εσυ. Θα φατε καλα.
προς το παρων εσυ τρως καλα.Στο ντιμιτσεικο στρατοπεδο κι εσυ. Θα φατε καλα.
προς το παρων εσυ τρως καλα.
Παρατηρω οτι Τον αγιο δεν τολμας καν να του κανεις παραθεση ουτε στο πικεροθρεντο,ουτε εδω στο τσατ,ουτε στο θρεντ των Ελλεινιδων...κανεις πως δεν τα βλεπεις τα ποστ κ τα προσπερνας.
Το ιδιο ισχυει κ για τα ποστ του νικ1410.
Το πικεροθρεντο εχει αλωθει εδω κ καιρο,οι πικεριστες σκορπισανε σαν απολωλα προβατα, ενω ταυτοχρονα ο πικερ ξαναμιουταριστηκε.
καλας τα πας/πατε.![]()