TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.125
εδω μαζευω λεφτα για τα γεραματα μου.πουτανίτσα του κόζνικ τα νέα σου
εδω μαζευω λεφτα για τα γεραματα μου.πουτανίτσα του κόζνικ τα νέα σου
εδω μαζευω λεφτα για τα γεραματα μου.![]()
δεν εχω τοσο φιλοδοξα σχεδιαθα βάλεις βυζιά στα γεράματα?![]()
σε κανα χρονο που θα γεννησουν και οι αποπανω και θα εχεις κλαμα πανω κατω θα εισαι το πουτανακι τουςοι αποπανω μου πηδιουνται
οι αποκατω μου εχουν ενα μωρο που κλαιει
και εγω που ειμαι αναμεσα εβαλα κλασικη μουσικη
πουτανια?![]()
οι αποπανω μου πηδιουνται
και εγω που ειμαι αναμεσα τον παίζω μπας και αυτοαναπαραχθω σαν τις αμοιβάδες
πουτανια?![]()
ΠιπΑλεκος κυκλοφορει στην Σικινο της Κυψελης τυπε με μακρυμανικο πουκαμισο καλοκαιριατικα,μοκασινι και ριχτο ροζ πουλεβερακι στην πλατη δεμενο μπροστα κομπο :S :S :S
Πωπω τώρα θα κλαίει ο καημένος. Τι έπαιζε συγγρού σήμερα τον έδωσες πουθενα;αχ βρε ταλαιπωρε νασο το φτωχο μυαλο σου δεν μπορει να χωνεψει οτι υπαρχουν καποιοι που γαμανε εκτος μεταξουργειου οπως εσυ φτωχομπινε & ανεβαζεις τα δηθεν κατορθωματα σου με μπολικες σαλτσες και συναντησεις με τους κλωνους σου. δεν διαφερεις σε τιποτα οσων αφορα το σεξ με τους πακιστανους που κραζεις. ολη η ζωη σου ριαλιτι σοου στην τβ, ζηλεια και 10ευρω γαμησι.
να πω οτι σε λυπαμε..... μαλλον οχι, αλλα μπορει αναλογα τη φαση μου. σιγουρα ομως εισαι διασκεδαστης....
με απαξιωσες Αλεκο :'(. Ποτε γυρνας απο Σικινο; :S :S :Sαχ βρε ταλαιπωρε νασο το φτωχο μυαλο σου δεν μπορει να χωνεψει οτι υπαρχουν καποιοι που γαμανε εκτος μεταξουργειου οπως εσυ φτωχομπινε & ανεβαζεις τα δηθεν κατορθωματα σου με μπολικες σαλτσες και συναντησεις με τους κλωνους σου. δεν διαφερεις σε τιποτα οσων αφορα το σεξ με τους πακιστανους που κραζεις. ολη η ζωη σου ριαλιτι σοου στην τβ, ζηλεια και 10ευρω γαμησι.
να πω οτι σε λυπαμε..... μαλλον οχι, αλλα μπορει αναλογα τη φαση μου. σιγουρα ομως εισαι διασκεδαστης....
ακουσες κανα καλο βογγητο;οι αποπανω μου πηδιουνται
και εγω που ειμαι αναμεσα εβαλα κλασικη μουσικη
πουτανια?![]()
τι να το κανεις αμα δεν συμμετεχεις και εσυακουσες κανα καλο βογγητο;
Πωπω τώρα θα κλαίει ο καημένος. Τι έπαιζε συγγρού σήμερα τον έδωσες πουθενα;
Μέσα έπεσες τύπε. Τράβα τώρα γιατί τα γκομενάκια στη Σίκινο έχουνε κάνει ουρά και σε περιμένουν.μπες τωρα σαν εντουρο ή πιπινια λουβ και βαλε και καμια φωτογραφια του λιλα που εχεις σαν προτυπο
μπες τωρα σαν εντουρο ή πιπινια λουβ και βαλε και καμια φωτογραφια του λιλα που εχεις σαν προτυπο
μπες τωρα σαν εντουρο ή πιπινια λουβ και βαλε και καμια φωτογραφια του λιλα που εχεις σαν προτυπο
Οταν πεθανε ο βατραχος επαθε καταθλιψη.Μονο αυτο το εμοτικον βαζει και γραφει κατι ακαταλαβιστικα :S
που εισαι μωρη αρρωστια![]()