Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

luta

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Ο "νηματοθέτης" γράφει στο προφίλ του "The only difference between the saint and the sinner is that every saint has a past and every sinner has a future."

Θεωρεί τον εαυτό του άγιο ή πιστεύει ότι στην ηλικία του μπορεί να χει κάποιου είδους μέλλον;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

luta

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Εσυ δεν βαρεθηκες να εισαι η χυσοκανατα του σαιτ τοσα χρονια?
Δηλώνω πάντα απόλυτος λάτρης του κωλοτρουπιδοτού! Και σίγουρα το απολαμβάνω με μια εξασκημένη αντρική κωλάρα!!!! Αν είναι και άτριχη, έχει κλύσμαριστεί και βαζελωθεί!!!! Ουάου ότι καλύτερο για ένα δηλωμένο κωλομπαρά σαν εμένα! Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω συναντήσει, ποτέ μέχρι τώρα, γυναίκα να βγάζει την κάβλα και το πάθος ενός άντρα, στο κωλοτρουπιδωτό!!!!!!!!!!!!!

luta

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Ως επαγγελματίας έχω γαμηθεί με πάρα πολλούς παντρεμένους, κωλομπαράδες, φούλ γαμήκουλες! Όταν κάποιος μου έλεγε ότι γαμάει σταθερά τη γυναίκα του από τον κώλο, τον ρωτούσα αν προτιμάει αντρικό ή γυναικείο κώλο; Μάλιστα τον ιντρίκαρα, προσθέτοντας ότι οπωσδήποτε εσύ ως άντρακλας θα προτιμάς το γυναικείο κώλο! Οι περισσότεροι μου δήλωναν ότι το γαμήσι με άντρα είναι άλλο πράμα!!!

Τελευταίο, από τη θητεία μου ως τραβεστί στα μπουρδέλα και ως κωλομπαράς στους πάλαι ποτέ «καμπινέδες της Ομόνοιας»! Πολλοί από όσους πέρναγαν, θέλαν να συγκρίνουν τα προσόντα τους με τα δικά μου!!! Ειδικά οι πραγματικά πουτσαράδες!!! Όταν διαπίστωναν ότι την έχουν μικρότερη οι περισσότεροι ζήταγαν να με γαμήσουν! Πιστεύω για να αυτό-επιβεβαιωθούν, ως άντρακλες και πουτσαράδες! Θέλω δηλαδή να πω ότι και το ψυχολογικό μετράει!!! Είμαι ο πρώτος, τους γαμάω όλους!!! Κάπως έτσι!!!!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.147
Πόντοι
5.006
Δηλώνω πάντα απόλυτος λάτρης του κωλοτρουπιδοτού! Και σίγουρα το απολαμβάνω με μια εξασκημένη αντρική κωλάρα!!!! Αν είναι και άτριχη, έχει κλύσμαριστεί και βαζελωθεί!!!! Ουάου ότι καλύτερο για ένα δηλωμένο κωλομπαρά σαν εμένα! Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω συναντήσει, ποτέ μέχρι τώρα, γυναίκα να βγάζει την κάβλα και το πάθος ενός άντρα, στο κωλοτρουπιδωτό!!!!!!!!!!!!!
:coffee:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.438
Πόντοι
24.596
ο νάσος ανανιάδης δεν θα ξαναγράψει στο σάιτ

ήδη γράφει στους δίπλα

ελπίζω να μην παρασύρει και τον Γάσπαρη
παλια στο Τεξας τυπε.και ο Γιωργος ειναι υπο την προστασια μου.δεν τον πειραζει κανεις :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom