gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
υδραυλικοςγιατρο εχουμε φαρμακοποιο εχουμε τι ελειπε απο το σαιτ
![]()
![]()

υδραυλικοςγιατρο εχουμε φαρμακοποιο εχουμε τι ελειπε απο το σαιτ
![]()
![]()
ενω αλλιως δεν θα σε μπαναρουνε....Δεν θέλω,μπορεί να με περάσουνε για κλώνο σου κ να με μπανάρουνε!!! >![]()
Υστερούνε γεγονός...
Η αγαπημένη σου;;;
Εμένα πάντως μου αρέσουνε οι hard καταστάσεις,τίποτα βιασμοί,τίποτα μαστίγια κτλ...oil overloaded νομιζω λεγεται ... που ειναι ενας τυπος που παιζει την ντουντουνα του και περνει μια τηλ την αστυνομια και πανε 4 θεες με λαδια και γινεται της τρελης ....
και αλλη μια που ειναι σε ενα μαγαζι η gianna michaels , η sara jay και αλλη μια και κανουν ενα show για τους fans ...![]()
πιστευω σου αρεσουν αυτα που βαζω απο τσοντες ε;oil overloaded νομιζω λεγεται ... που ειναι ενας τυπος που παιζει την ντουντουνα του και περνει μια τηλ την αστυνομια και πανε 4 θεες με λαδια και γινεται της τρελης ....
και αλλη μια που ειναι σε ενα μαγαζι η gianna michaels , η sara jay και αλλη μια και κανουν ενα show για τους fans ...![]()
και γω παιζω τη ντουντουνα μου αλλα δεν ερχεται καμια με λαδι να με τριψειoil overloaded νομιζω λεγεται ... που ειναι ενας τυπος που παιζει την ντουντουνα του και περνει μια τηλ την αστυνομια και πανε 4 θεες με λαδια και γινεται της τρελης ....
σε ξερουμε κι απο χτες....Εμένα πάντως μου αρέσουνε οι hard καταστάσεις,τίποτα βιασμοί,τίποτα μαστίγια κτλ...![]()
γιατρο εχουμε φαρμακοποιο εχουμε τι ελειπε απο το σαιτ
![]()
![]()
μην κλαις μικρε τζο...μοιρασου με την κοινοτητα κατι που δεν ειναι δικο σου
Με ξέρετε με ξέρετε ένα καλό dvd δεν μου στέλνετε!!!σε ξερουμε κι απο χτες....
εχουμε και το νωντα που ειναι ο φαρμακοποιος του σαιτ και δινει χαπακια διχως συνταγηΌταν αναφέρεσαι σε "γιατρό" εννοείς τη Μαριάννα2004 που αυτο-αποκαλείται "η γιατρός του σάιτ";
Εμένα πάντως μου αρέσουνε οι hard καταστάσεις,τίποτα βιασμοί,τίποτα μαστίγια κτλ...![]()
σε ξερουμε κι απο χτες....
σε καμια αποφραξη μαλλονκαυλιαρηδες θα πατε πουθενα αποψε?![]()
Kαι όμως είναι η νο 1 φαντασίωση αντρών κ νο 3 γυναικών...δε μ αρεσουν ... γτ καταλαβαινεις ειναι καπως δυσκολο ταν εισαι γυναικα ...![]()
δεν την παιζεις καλα γιαυτο.....και γω παιζω τη ντουντουνα μου αλλα δεν ερχεται καμια με λαδι να με τριψει![]()
![]()
ενω εσυ που τη παιζεις καλα εχεις λαδοπλυμμηραδεν την παιζεις καλα γιαυτο.....![]()